SOCIAL MEDIA

torstai 28. heinäkuuta 2016

THE PERFECT SUMMER DRESS


Kesän must have on ehdottomasti aina kaunis kesämekko. Täydellinen kesämekko on kevyt, mukava päällä, kaunis ja tietenkin kesäinen. Se pelastaa asukriiseiltä, sillä se on aina varma ja luotettava vaihtoehto. Mielestäni jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä edes se yksi täydellinen kesämekko. Mun kesämekko on juuri tällainen. Siinä yhdistyy kokovalkoinen, pitsi ja rentous.


Kyseessä on siis jo aiemmin täällä blogissa vilahtanut Asoksen mekko. Mekko on yksinkertainen, mutta sisältää kumminkin kauniita yksityiskohtia, kuten pitsit helmassa sekä nyörit selässä. Olen aivan rakastunut kyseiseen mekkoon ja voisinkin pukea sen vaikka joka päivä päälle. Parasta mekossa on se, että yksinkertaisuutensa vuoksi siihen on helppo lisätä erilaista ilmettä asusteilla. Esimerkiksi näissä kuvissa päätin yhdistää ruskeaa nyörikenkien, rannekorun ja aurinkolasejen avulla, jotka toivat asuun ihanasti hippi tunnelmaa. 


Mekon helma on myös pituudeltaan täydellinen. Tuulisenakin päivänä mekon voi pukea päälle ilman pelkoa siitä, että tuuli onnistuu nostamaan helmaa liikaa. Se ei myöskään ole liian pitkä, jolloin siitä tulisi raskaan näköinen. Voiko siis täydellisempää kesämekkoa ollakaan? Itse en ainakaan ole törmännyt parempaan yksilöön.


Mekko Asos, kengät Bershka, aurinkolasit Cubus, kello Marc by Marc Jacobs, rannekoru H&M
Mitäs te sanotte tästä mekosta? Ihanaa keskiviikon jatkoa kaikille! 

Lähetä kommentti