SOCIAL MEDIA

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

KESÄN KUULUMISET PUHELIMELTA

Puhelimeen on taas kertynyt useita kuvia, joita ei täällä blogin puolella ole näkynyt, joten uusi puhelinpostaus oli paikallaan. Puhelimesta löytyvät kuvat kertovatkin hyvin mun kesän tekemisistä ja varsinkin Snapchatiin tallentuu ne arkisimmat ja juuri siinä hetkessä otetut otokset. Kannattaa siis addata Snäpissä (@emmavaltonen) ja seurata Instagramissa (@emmavaltonenn), jos mun tekemiset ja kuvat kiinnostaa!


1. Hymy oli herkässä, sillä pääsin inssin läpi ja sain vihdoin ajokortin taskuun. 
2. Irtojäätelö on ehdottomasti yksi parhaista kesäherkuista! 
3. Nyt on vihdoin kesän molemmat rippileirit mun osalta ohi ja lähdimmekin ystäväni kanssa rentoutumaan leiriltä päästyäni. Lämmin kallio ja aurinko eivät petä koskaan.
4. Kesäillat ovat todella kauniita. Lähes joka ilta pääsee ihailemaan kauniita auringonlaskuja.

1. Rakastan vesimelonia! Yhtenä iltana nautin sitä hyvän kirjan ja blogin teon ohella.
2. Mun kesään on mahtunut myös tyttöjeniltaa parhaan ystäväni kanssa. 
3. Tämä kuva kuvastaa mielestäni niin hyvin tämän kesän säitä. Lähdimme eräs ilta koirien kanssa lenkille, kun aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Kesken lenkkimme kuitenkin puhkesi hurja kaatosade, jota juoksimme sillan alle suojaan. Kastuimme silti läpimäriksi ja kun pääsimme kotiin pilvet katosivat taas ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.
4. Kukkaostoksilla.

1. Salaatit ovat täydellisiä ruokia kesäisin, sillä ne ovat kevyitä ja kylmiä.
2. Harrastin pienempänä ratsastusta monta vuotta, mutta se jäi useaksi vuodeksi pois. Eräs päivä lähdin kumminkin ystäväni mukaan tallille ja pääsin myös pitkästä aikaa hevosen selkään. Muistui mieleen miksi hevostelu oli ollut mulle niin tärkeää silloin, sillä ovathan nuo aivan ihania eläimiä.
3. Lappeenrannan satama on ehdottomasti lempipaikkojani kesäisin. Niin kaunista ja kesäistä!
4. Terasseilla on myös tultu istuttua kavereitten kanssa ja nautittua mitä ihanimmista kylmistä kesäjuomista.

(Sain vihdoin tehtyä myös facebook-sivut blogilleni. Käykää siis tykkäilemässä https://www.facebook.com/emmavaltonen/ , sillä päivitän sinne aina uudet postaukset ja muut jutut!)

Lähetä kommentti