SOCIAL MEDIA

tiistai 19. heinäkuuta 2016

ILOSAARIROCK 2016


Hyvää musiikkia, ystäviä, tanssimista, unettomia öitä, naurua ja lisää bailaamista. Näistä aineksista oli tehty kesän paras viikonloppu, eli Ilosaarirock. Iloa se ainakin oli täynnä. 
Perjantaina suuntasimme kolmen ystäväni kanssa auton nokan kohti Joensuuta takakontti ja jalkotilat täynnä tavaraa. Leirintäalueelle saapuessamme en ollut yhtään vakuuttunut siitä, että luvassa olisi kesän paras viikonloppu. Saavuimme illalla paikalle jolloin satoi kaatamalla vettä, eikä teltan pystyttäminen houkutellut yhtään. Päätimme odottaa sateen lakkaamista ja se lakkasikin puolen yön jälkeen, jolloin pääsimme pystyttämään telttamme. Kömpiessäni telttaan nukkumaan olin aika vakuuttunut, että festarit tulisivat menemään täysin pieleen, sillä ukkonen ja kaatosade tulisivat pilaamaan ne täysin. Toisin kuitenkin kävi.


Sade ei enää päässyt kiusaamaan, vaan pääsimme nauttimaan välillä auringostakin. Meillä oli ystävieni kanssa superhauskaa ja festareista jäi useita unohtumattomia muistoja. Omat lempparikeikkani olivat ehdottomasti Passengerin, Antti Tuiskun ja JVG:n. Mielettömiä vetoja oli kyllä kaikilla. Keikoilla tuli huudettua ja laulettua äänet käheiksi sekä tanssittua jalat kipeiksi. 


Sain myös ikuistettua molempien päivien festariasut. Lauantaina asuni koostui Bik bokin luottomekostani, Nikeista, nahkatakista sekä choker-kaulakorusta. Sunnuntaina taas taisin vaihtaa asua muutamankin kerran, milloin kuumuuden ja milloin kylmyyden takia. Keikkoja kävin kuitenkin seuraamassa valkoisessa kirpparilöytö mekossa (jonka onnistuin tietenkin sotkemaan), hapsullisessa kimonossani sekä pyöreissä aurinkolaseissa. Mekon alle puin vielä shortsit, joten pystyin hyppimään ja tanssimaan keikoilla ilman pelkoa vilauttelusta. Sunnuntain asu oli astetta tyttömäisempi, kuin lauantain rokkiasu, mutta mun mielestä molemmat toimivat moitteettomasti.


Festareista jäi siis pääpiirtein vaan hyviä fiiliksiä käteen. Sen lisäksi jäi myös kamala väsymys, sillä riekuimme myöhään yöhön asti, eikä nukuttua tullut kuin kahdesta neljään tuntia per yö. Se ei kuitenkaan menoa haitannut, sillä emmehän me festareille lähdettykkään nukkumaan. Tänään kumminkin kotiin selvittyä on päivä mennyt koomatessa, sillä kyllähän se kaikki hauskanpito kostaantuu. Jouduin purkamaan festarikamat ja pakkaamaan leirikamat, sillä huomenna täytyy suunnata aamulla jo isoshommiin. 
Toivottavasti teksti ei ole kamalan sekavaa, sillä olen superväsynyt ja suuntaankin nyt nukkumaan, jotta pääsen huomenna sängystä ylös. Toivottavasti tykkäsitte tällaisesta fiilistelypostauksesta. Olisi kiva kuulla, onko siellä ruudun toisella puolella muitakin "festari-ihmisiä". Mie ainakin rakastan festareita! 

Lähetä kommentti