SOCIAL MEDIA

lauantai 2. heinäkuuta 2016

DIY LIUKUVÄRJÄTYT KYNNET


Siistit kynnet ovat mulle must have -juttu. Siististi lakatut kynnet viimeistelevät aina asun, kuin asun. Rumat ja kulahtaneet lakkaukset taas alkavat vaan ahdistamaan. Niin pukeutumisessa, kuin kynsissäkin suosin aika klassisia juttuja. Yleensä kynteni ovatkin lakattu hyvin hillityillä sävyillä, kuten nude tai vaaleanpunainen. En vaan koe kirkaita ja räväköitä värejä kynsissä omaksi jutukseni. Pari päivää sitten halusin kumminkin jotain vaihtelua ihan normi lakkaukseen, joten päätin pitkästä aikaa tehdä liukuvärjätyt kynnet. Halusin lopputuloksesta kuitenkin hyvin hillityn, jotta se sopisi sunnuntain juhla-asuuni, joten päätin liukuvärjätä kynteni valkoisella. Ajattelin jakaa teille myös pikaohjeen tähän, jos ette ole vielä kokeilleet kynsien liukuvärjäämistä. Se on nimittäin todella helppoa ja lopputulos on ihana!


Lakkasin aluksi kynnet muutaman kerran läpinäkyvällä pohjalakalla. Sen jälkeen otin meikkisienen, johon sivelin hiukan kynsilakkaa. Tämän jälkeen töpöttelin sitä kynnelleni haluamaani kohtaan kevyesti. Sitten annoin sen kuivua. Kun se oli kuivunut, niin töpöttelin lisää, mutta ylemmäs kynttä. Toistin tätä niin kauan, että kynnen kärki oli tarpeeksi tumma (tässä tapauksessa valkoinen) ja kynnen alku taas sai jäädä melkein oman sävyisekseen ja vaaleaksi. Lopuksi vielä viimeistelin kynnet läpinäkyvällä päällyslakalla. Tämän jälkeen vielä poistin kynnen yli menneet lakat kynsilakanpoistoaineella pois.


Lopputuloksesta tuli mielestäni todella kiva. Vähän vaihtelua niille ainaisille nudekynsille. Joskus olen myös tehnyt tätä liukuvärjäystä kynnelle usealla erivärilläkin ja niistäkin tuli todella kivat. Rohkeasti siis vain kokeilemaan ja taiteilemaan itselleen vähän erilaiset kesäkynnet!

Lähetä kommentti