SOCIAL MEDIA

tiistai 12. heinäkuuta 2016

ASUKRIISEILYÄ FESTAREILLE


Enää 4 yötä, niin koittaa mun kesän odotetuin juttu, nimittäin Ilosaarirock! Olen superinnoissani kyseisistä festareista, sillä luvassa on upeita artisteja, ystäviä ja tietenkin hauskanpitoa. Tänään kuitenkin havahduin todellisuuteen, ettei mulla ole mitään hajua, mitä pukisin sinne päälle. Musta festaripukeutuminen on ihan parasta ja haluankin panostaa asuihin. Festareilla voi vetää asun kanssa vaikka vähän yli ja kokeilla outojakin yhdistelmiä, sillä parhaissa festariasuissa onkin jotain omaperäistä ja mielenkiintoista. Päädyinkin selailemaan Pinterestiä ja keräämään inspiraatiota festariasuihin. Kasasin kuvista pari kollaasia mun lemppareista.


Mulle tärkeintä festaripukeutumisessa on ehdottomasti rentous. Vaatteiden tulee olla mukavat ja pysyä hyvin päällä keikoilla pomppiessa ja tanssiessa. Aurinkolasit ja hattu ovat myös must have juttuja festareille, sillä ne estävät auringonpistoksen ja tuovat asuun särmää. Festareille suosin pyöreänmallisia aurinkolaseja. Myös kaikki värilliset peililinssit ovat täydellisiä festarilaseja. Rakastan boheemia festarityyliä ylikaiken, niin kuin kuvista voikin päätellä. Valkoista, ruskeaa, mokkaa, liehuvaa ja ihoa paljastavaa. Hiukset ovat myös yksi osa festariasua ja kruunaavat ehdottomasti onnistuneen kokonaisuuden. Festareilla hiukset saa hulmuta villisti vapaana tai olla hauskoilla kampauksilla. Letit ja nutturat ovat ehdottomasti kovia juttuja festareilla. Itse ajattelin tänä vuonna kokeilla tuota kahden nutturan kampausta hiuksiini. Korujakin voi festareille vetää vaikka vähän reilummalla kädellä ja lopputulos onkin yleensä ihana. Festareilla on lupa vetää vähän kaikki överiksi!
Enää täytyisi vaan avata se oma vaatekaappi ja ruveta kasaamaan asuja. Ainakin mulla on nyt pää täynnä ideoita. Toivottavasti tästä postauksesta saivat muut saman ongelman parissa painivat inspiraatiota. Joko te olette käyneet jollain festareilla, vai onko teilläkin tämän kesän festarit vielä vasta edessä? 

Lähetä kommentti