SOCIAL MEDIA

maanantai 27. kesäkuuta 2016

THE LAST FEW DAYS


Loman alettua olen nukkunut pitkään ja herättyäni laittanut aina jotain hyvää aamupalaa. Mun mielestä koko päivä vaan lähtee niin paljon paremmin käyntiin, kun sen alottaa kunnon herkullisella aamupalalla ja jaksolla lempparisarjaa. 


Ihana Jesse! Koirat ovat kyllä ihan parhaita. Nyt lomalla ollessani huomaan, että ne seurailevat päivät aina minua. Iltaisin ja öisin ne molemmat myös tunkevat huoneeseeni nukkumaan. Ei siinä muuten mitään, mutta välillä ne herättävät todella aikaisin aamulla nuolemalla naamaani ja yleensä myös matot on rutattu aika lahjakkaasti.


Rakastan tätä aikaa kesästä, kun kukat kukkivat kauneimmillaan. Mun lempparikukat ovat myös ruvenneet kukkimaan pihallamme ja joka kerta tulee ihailtua niitä, kun poistun kotoa. Kumpa ne voisivat kukkia vaan ympäri vuoden ilonani.

Nyt on myös juhannuksesta selvitty, joka oli oikein onnistunut loppujen lopuksi. Minun juhannukseeni kuului uintia, ruokaa, musiikkia, saunomista, poreilua altaassa skumpan kera, ystäviä ja paaaaljon naurua. Jäi kyllä taas niin hauskoja muistoja juhannuksesta, että niille nauretaan varmasti vielä vanhoina kiikkustuolissa. Toivottavasti teilläkin sujui juhannus hyvin!
Siinä pikaisesti viime päivien kuulumisia. Mulla ei viime päivinä ole ollut kamalasti aikaa bloggailulle, mutta ensi viikolla pitäisi olla enemmän. Jos saisin vaikka pitkästä aikaa asupostausta kehiin. Nyt kumminkin toivotan kaikille tsemppiä tulevaan viikkoon, toivottavasti on hyvä viikko tulossa! 

Lähetä kommentti