SOCIAL MEDIA

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

KESÄMUODIN LEMPPARIT


Olen ihastunut tänä kesänä yllättävän moneen juttuun kesämuodissa. Kauniit siluetit ja yksityiskohdat varsinkin kiehtovat tänä kesänä. Asut ovat pääosin yksinkertaisia ja minimaalista, mutta jokaisesta asusta kumminkin löytyy jokin jippo, joka tekee asusta mielenkiintoisen. Tänäkin kesänä olkapäät pidetään paljaana ja tästä trendistä tykkään superpaljon. Off shoulder paidat ja mekot ovat todella kauniita ja naisellisia. Röyhelöiden lisäksi myös lahkeet saavat liehua tänä kesänä. Leveälahkeiset housut pitävät pintansa ja valtaavat kesäkadut. En varmaan koskaan voi hehkuttaa tarpeeksi, kuinka paljon rakastankaan tätä trendiä. Tänä kesänä leveälahkeiset housut puetaan samaa kuosia olevan paidan kanssa, jolloin lopputulos on todella tyylikäs. 
Uutena juttuna olen iskenyt silmäni tänä kesänä yöpukumaiseen pukeutumiseen. Satiiniset pitsillä koristellut mekot yhdistettynä esimerkiksi neuleeseen näyttää ihanalta. Tämä on myös hyvin naisellinen ja kaunis trendi. Itselläni onkin hakusessa musta pitsillä koristeltu mekko. Muutenkin kesämuoti suosii mukavuutta, mikä on mielestäni huippujuttu. Kuka haluaisikaan pukeutua ihonmyötäiseen makkarakuoreen, kun vaihtoehtona on ilmava ja kaunis kesämekko? Ei myöskään unohdeta valkoista pitsiä, joka ei mene koskaan pois kesämuodista. Tänä kesänä virkattu valkoinen pitsi onkin kaikista tyylikkäin vaihtoehto. Siitä ei vaan voi saada tarpeekseen.
Tässä siis mun poimitut lempparit kesänmuodista. Kuvista tulee varmaan paremmin selitykseni ilmi, jos ette ymmärtäneet tekstistä, mitä haen takaa. Ootteko te ihastuneet samoihin trendeihin, vai onko joku muu juttu vienyt sydämenne? 

Lähetä kommentti