SOCIAL MEDIA

tiistai 21. kesäkuuta 2016

AURINGONLASKUN TAIKAA


Kesän ensimmäisestä rippileiristä selvitty ja olo onkin sen mukainen. Eilinen päiväkin sujahti oikeastaan vaan nukkuessa. Pakko myöntää, että isoshommat ovat aika rankkoja, vaikka niihin sisältyy paljon kivaakin. Nyt on kumminkin pahimmasta leirin jälkeisestä koomasta selvitty ja lomafiilis alkaa pikkuhiljaa palailla. Ihana päästä lomailemaan oikeasti ihan kunnolla.


Halusin tulla jakamaan leiriltä yhtenä iltana ottamani kuvat. Leiriin mahtui niitä huonoja, kuin hyviäkin päiviä. Kuvat ovatkin päivältä, jolloin mua ärsytti kaikki ja mikään ei onnistunut. Illalla olin ihan poikki ja halusin vain kotiin. Päätin napata kameran ja mennä kuvailemaan kaunista auringonlaskua järvenlaidalle ja voi vitsit, kuinka rentouttavaa se olikaan. Luonto ja varsinkin kaunis auringonlasku ovat parasta mielenrauhalle. Auringonlaskun jälkeen pystyikin lähtemään tyynin mielin nukkumaan. Suosittelen siis kaikille kokeilemaan tätä luontoterapiaa silloin, kun tuntuu että mieliala ei ole mikään paras. Auringonlaskussa on vaan taikaa.


Tällä hetkellä luontoterapialle ei kuitenkaan ole tarvetta, sillä fiilis on onneksi todella hyvä ja odotan innolla jo juhannusta. Päätin tänä vuonnakin olla lähtemättä vanhempien kanssa mökille, sillä meillä on jo ystävien kanssa huippusuunnitelmat juhannukseksi. Meidän juhannukseen kuuluu ainakin hyvän ruuan, juoman ja seuran lisäksi muun muassa järvessä uintia, saunomista, porealtaassa lillumista ja hauskanpitoa. Maltan tuskin odottaa! Toivottavasti myös säät suosisivat juhannusta, ainakin tällä hetkellä näyttävät suosivan. Toivottavasti juhannuksena päästään nauttimaan vähintään yhtä kauniista auringonlaskusta. Nyt kumminkin mukavaa tiistain jatkoa kaikille! 


Lähetä kommentti