SOCIAL MEDIA

perjantai 20. toukokuuta 2016

TÄMÄN HETKEN ONNELLISUUDEN AIHEET

Välillä on hyvä miettiä, mitkä asiat tekevät onnellisiksi. Varsinkin kun viimeiset viikot ennen kesälomaa aiheuttavat paljon stressiä koeviikon ja viimeisten palautettavien töiden takia. Onkin siis hyvä pysähtyä miettimään sitä, miten paljon ympärillä on onnellisuuden lähteitä. Itselläni on ainakin oikein hyvä fiilis, eikä stressi oikeastaan edes tunnu. Tässä siis juttuja, jotka tekevät mut nyt onnelliseksi.


♥ Ihanat kesäiset säät ja muutenkin se lähestyvä loma. Kyllä se kesä tuo mukanaan energiaa ja hymyn huulille.
♥ Kukat ovat ehdottomasti yksi onnellisuuden aiheita. Ne ovat vaan niin kauniita ja tietenkin kesäisiä.
♥ Valokuvaaminen. Musta on ihana ikuistaa kameran linssin läpi niitä hetkiä ja maisemia, joista pidän ja jotka koskettavat. Näin voi palata aina niihin kuviin muistelemaan hetkiä. 

♥ Uudet ihanat kesäiset löydöt piristävät myös paljon. Löysin tänään kaupoilla pyörähtäessä pari juttua, joita olen jo pidempään etsinyt ja kyllä siitä tuli superhyvä fiilis.
♥ Ihanat ihmiset! Mulla on niin ihania ystäviä ja läheisiä ympärillä, jotka tietenkin ovat suuri onni. Jos mieltäni painaa ihan mikä asia tahansa, niin on aina joku jonka puoleen voin kääntyä, eikä tarvitse murehtia yksinään.
♥ Hyvät lenkkeilysäät nostattavat mielialaa myös hurjasti.
♥ Niin kuin olen joskus aikaisemminkin kertonut, niin olen ihminen, joka innostuu todella paljon kaikesta. Tälläkin hetkellä olen superinnostunut kaikista suunnitelmista ja jutuista, mitä on tulossa.

♥ Muoti tekee mut onnelliseksi. Vanhempani toivat muotilehti täydennystä Italian reissultaan mulle ja olenkin melkein joka ilta tällä viikolla selaillut niitä. Musta on tosi mielenkiintoista selailla muiden maiden muotilehtiä ja nähdä, mikä siellä on nyt kovassa huudossa. Näistä saa niin paljon inspiraatiota.
♥ Arjen rentoutumishetket! On ihanaa vaan ottaa syömistä ja istahtaa sohvalle jännäämään Suomen peliä. Voi rentoutua ja nauttia (vaikkakin välillä se jännittäminen onkin hermojaraastavaa, haha). 
♥ Olen myös viime päivinä yllättynyt siitä, kuinka kohteliaita ihmiset voivat olla. Tuntemattomilta ihmisiltä tulevat kehut piristävät aina päivää. Hymy nousee väkisin huulille, kun ohikulkija kehuu spontaanisti asua. 
♥ Myös tämän blogin kirjoittaminen tekee mut onnelliseksi. Saan yhdistää tässä asioita, joita rakastan ja siksi tämä onkin ihan huippuhommaa. En kyllä luopuisi tästä harrastuksesta ihan heti.

Mikä teidät tekee tällä hetkellä onnelliseksi? Ihanaa torstai-iltaa kaikille, onneksi huomenna on jo perjantai!
P.S. Nyt voitte seurata mun blogia myös bloglovinissa!!

Lähetä kommentti