SOCIAL MEDIA

tiistai 24. toukokuuta 2016

SUNDAY PICNIC


Näin maanantaina on hyvä kääntää katseet vielä hetkeksi menneeseen viikonloppuun. Me päätettiin tytsyjen kanssa suunnata sunnuntaina Myllysaareen piknikille. Sää oli mitä mainioin, kuten seurakin. Olimme pakaneet kaikenlaisia herkkuja mukaan, joita söimme samalla, kun nautimme hyvästä ilmasta ja seurasta. Oli niin mukavaa vaan istua porukassa ja jutella kaikesta. Innostuimme myös kuuntelemaan menneiden kesien kovimpia kesähittejä ja siitä jos mistä nousi kesäfiilis huippuunsa. On se vaan jännä, kuinka johonkin biisiin voi kytkeytyä vaikka mitä muistoja ja tunteita. Itselleni ainakin tuli joistain biiseistä suoraan joku tilanne mieleen, jolloin kuulin kyseisen kappaleen ja se on vaan painunut syvälle mieleen. Saimmekin hyvän idean, että joskus täytyy pitää illanistujaiset isommalla porukalla ja kuunnella koko illan vanhoja kesähittejä. Parasta!


Meillä taisi olla liiankin hauskaa yhdessä, sillä aika hurahti hurjan nopeasti. Olimme istuneet monta tuntia auringon porotuksessa. Taisinkin saada auringonpistoksen siitä hyvästä, sillä kun pääsin kotiin niin todella kova päänsärky rupesi kiusaamaan minua. Onneksi ehdin levätä kuitenkin kunnolla ennen peliä ja olinkin skarppina pelin alkaessa kannustamassa Suomea. Tällä kertaa nyt kuitenkin kävi näin, ylpeitä ollaan silti Leijonistamme.


Tällaisissa kesäisissä tunnelmissa mentiin siis tällä kertaa. Mä kyllä rakastan piknikkejä ja noita pitäisi harrastaa useamminkin kesäisin. Hyvää ruokaa ja seuraa, mitä sitä muuta tarvitseekaan!

Lähetä kommentti