SOCIAL MEDIA

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

NEW FAVOURITE DRESS


Rento, yksinkertainen ja tyylikäs ovat sanoja, joilla kuvailisin eilistä asuani. Tämä asu oli jotenkin niin mua. Käytiin myös ottamassa kuvat vähän erilaisessa ympäristössä tällä kertaa. Mun mielestä ainakin toimii tosi hyvin tällainen vähän erilainen tausta.


Päällä mulla oli uusi Bik Bokista ostettu mekko. Vaikka yleensä en ole tiukkojen mekkojen mikään ylin ystävä, niin silti tuosta tuli mun uusi lempparimekko. Se on älyttömän mukava päällä ja tyylikäs. Tykkään myös sen pituudesta, sillä polvipituiset mekot/hameet ovat mulle must. En vaan jotenkin tykkää enää käyttää lyhythelmaisia, sillä niiden kanssa joutuu kokoajan varomaan, ettei vilauttele. Tämän mekon kanssa sitä ongelmaa ei ole ja silti tämä on todella kiva yksilö.


Tarkkasilmäisimmät saattoivatkin huomata, että tämähän on melkein samanlainen, kuin kokoamani asukokonaisuus asuinspispostauksessa. Tältä se siis näyttää in action. Musta ton mekon kanssa sopii ihan superhyvin nuo airmax-kengät ja sen takia oikeastaan päädyin harmaaseen mekkoon. Vähän jäi kyllä kaivelemaan myös nude yksilö, joten saa nähdä jos joudun kotiuttamaan senkin. Laukkuna mulla toimi mun lempparipikkulaukku, joka on edesmenneen mummoni vanha. Tuo nahkainen yksilö on mielestäni todella suloinen ja kaunis vintagelaukku. Tuo onkin minulle hyvin tärkeä laukku ja se sopii ihanasti melkein kaiken kanssa.


mekko Bik Bok, takki Vero Moda, kengät Nike, laukku Vintage, kello Marc by Marc Jacobs
Mitäs te tykkäätte mun asusta??

Lähetä kommentti