SOCIAL MEDIA

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

KEVÄÄN PUHELINPOSTAUS

Nyt olisi pitkästä aikaa luvassa puhelinpostausta, sillä taas on kertynyt paljon arkisia otoksia puhelimeen. Nykyään puhelimeen tosin tulee tallennettua vähemmän kuvia, sillä olen hyvinkin aktiivinen snapchatin käyttäjä, enkä aina muista tai jaksa tallentaan niitä kuvia puhelimeen. Jos siis teitä kiinnostaa mun snapit, niin mut voi lisätä käyttäjällä @emmavaltonen. Nyt kumminkin niihin kuviin.


1. Välillä on ihanaa rentoutua kaverin ja herkkukahvien äärellä. 2. Tykkään selailla quoteita ja tämä osui yksi päivä silmään. 3. Mä löydän Zarasta lähes aina jotain, eikä ollut viime kertakaan pettymys. Mukaan lähti söpöt shortsit. 4. Paras halikaveri!


5. Makeup on fleek. Pakko ottaa aina hyvänä meikkipäivänä selfie, haha. 6. Iltakävelyllä rannassa koirien kanssa. 7. Ihana quote taas! 8. Oli pakko tietenkin heti ottaa uusista hiuksista kuvaa. Tykkään kyllä superpaljon näistä.

9. Throwback vauva-Emmaan. 10. Synttäreiden juhlintaa! 11. Ihana satama ja ihanat säät. Ihan parasta vaan istua auringossa satamassa ja fiilistellä kevättä ja kesää. 12. Äitienpäivä kukkaostoksilla... Hyvät äitienpäivät jo kaikille ihanille äideille!
Nyt mä suuntaankin pian juna-asemalle noutamaan ranskalaista vaihto-opiskelijaa. Seuraava viikko tuleekin sitten hurahtamaan hänen kanssaan. En varmaan hirveästi ehdi postailemaan, mutta sen jälkeen palaan sitten kunnolla taas tänne. Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Lähetä kommentti