SOCIAL MEDIA

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

INSPIRAATIOTA KEVÄTASUIHIN

Innostuin pitkästä aikaa kasailemaan asukollaaseja. Mulla on tällä hetkellä pää täynnä ideoita kevätpukeutumisen suhteen, joten halusin tulla jakamaan niitä tänne. Toivottavasti saatte näistä jotain uusia ideoita pukeutumiseen!


Rakastan midihameita ja halusin luoda yhden asun sellaisen ympärille. Mun mielestä midihameen pariksi sopii kaikista parhaiten korkokengät. Yhdistäisin näiden kanssa tavallisen t-painon, joka tasapainoittaa asua, jottei siitä tule liian juhlava. Voisin hyvinkin kuvitella itse käyttäväni tätä asua. Niin supertyylikäs!


Tämän kevään must have -listaltani löytyy leveälahkeiset keväiset housut. Tämä malli kiehtoo housuissa tällä hetkellä niin paljon ja mun mielestä ne ovat täydelliset keväthousut. Klassisilla ja yksinkertaisilla asusteilla saa asusta kauniin ja pitämällä sen muuten simppelinä, housut toimivat asun pääpisteenä. Jos olette törmänneet jossain tämän mallisiin keväisiin housuihin, niin vinkatkaa mulle, sillä mä en tunnu löytävän mistään niitä täydellisiä.


Yhdistelmä, joka kiehtoo mua myös tänä keväänä todella paljon on tiukan mekon ja tennareiden/lenkkareiden yhdistelmä. Yhdistämällä nahkatakkiin saa asuun särmää. Tämä on ihan täydellinen asu esimerkiksi shoppailu/kaupunkipäivälle. 


Tämä onkin sitten jo todella kesäinen asu. Täydellisen kesämekon löytäminen on hankalaa, mutta kun sen löytää, niin ei siitä haluakaan luopua. Tänä kesänä varsinkin off shoulder -mekot ovat olleet paljon pinnalla. Kauniin kesämekon pariksi sopii suloiset, mutta yksinkertaiset asusteet, jolloin mekko on katseen vangitsijana. Itse huolisin tämän asukokonaisuuden vaikka heti kaappiini!
Mitäs te tykkäätte näistä? Mä taidan kohta pujahtaa jo vällyjen väliin, sillä olen superväsynyt. Eilen nimittäin juhlittiin vaihtareidemme kanssa myöhään yöhön asti vikaa iltaa. Tänään olikin luvassa aikainen herätys, sillä piti viedä vaihtari juna-asemalle, jossa oli luvassa kyynelten vuodatusta ja hyvästejä. Koko viikko, jonka vietin vaihtarini kanssa oli ihan mieletön ja harmitti hyvästellä niin ihana ihminen. Mutta emmeköhän me vielä tapaa. Loppupäivä onkin sujunut vaan päiväunia nukkuessa ja levätessä. Ehkä sitä huomenna saisi jo jotain aikaankin...

Lähetä kommentti