SOCIAL MEDIA

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

YESTERDAY'S OUTFIT AND HELSINKI


Eilen kävin tosiaan pikavisiitillä aina niin ihanassa Helsingissä. Kyseessä oli itseasiassa koulun reissu. Lähdimme katsomaan Svenska teaternille Titanic-teatteria. Lähdettiin päivällä liikenteeseen ja oltiin viime yönä takaisin Lappeenrannassa. Helsingissä meillä oli muutama tunti aikaa käydä kaupoilla pyörimässä ja syömässä, mutta eihän se riittänyt alkuunkaan. Muutama kiva juttu onneksi tarttui mukaan, jotei ei ollut turha reissu.


Käytiin syömässä picnic:ssä herkkusalaatit, joilla kyllä jaksoi oikein hyvin iltaan asti. Illalla oli teatteriesitys, joka oli mielestäni oikein hyvä. Hämmästyin siitä, kuinka hyvin pysyin kärryillä ja ymmärsin ruotsia. Luulin, että ruotsin kielen taitoni ovat paljon huonommat... :D Ihan kiva yllättyä kerrankin näin päin.


Helsinki on kyllä ehdottomasti lemppari kaupunkini Suomessa. Olen aina tykännyt isoista kaupungeista ja uskon, että jonain päivänä tulen vielä asumaan Helsingissä. Ehkä sitten, kun lähden opiskelemaan. Eilen päälleni päätyi yksi tämän hetken lempparihameistani sekä tietenkin air maxit. Noita mukavampia kenkiä saa etsiä. Aina kun on tiedossa paljon kävelyä, niin air maxit löytyvät varmasti jalastani! Tykkäsin mun asusta super paljon. Mitäs te sanotte?


t-paita ja hame Zara, nahkatakki Vero Moda, kengät Nike, laukku Lauren Ralph Lauren
P.S. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, en tosiaan tiedä mitä niille tapahtui...

Lähetä kommentti