SOCIAL MEDIA

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

YESTERDAY'S OUTFIT AND HELSINKI


Eilen kävin tosiaan pikavisiitillä aina niin ihanassa Helsingissä. Kyseessä oli itseasiassa koulun reissu. Lähdimme katsomaan Svenska teaternille Titanic-teatteria. Lähdettiin päivällä liikenteeseen ja oltiin viime yönä takaisin Lappeenrannassa. Helsingissä meillä oli muutama tunti aikaa käydä kaupoilla pyörimässä ja syömässä, mutta eihän se riittänyt alkuunkaan. Muutama kiva juttu onneksi tarttui mukaan, jotei ei ollut turha reissu.


Käytiin syömässä picnic:ssä herkkusalaatit, joilla kyllä jaksoi oikein hyvin iltaan asti. Illalla oli teatteriesitys, joka oli mielestäni oikein hyvä. Hämmästyin siitä, kuinka hyvin pysyin kärryillä ja ymmärsin ruotsia. Luulin, että ruotsin kielen taitoni ovat paljon huonommat... :D Ihan kiva yllättyä kerrankin näin päin.


Helsinki on kyllä ehdottomasti lemppari kaupunkini Suomessa. Olen aina tykännyt isoista kaupungeista ja uskon, että jonain päivänä tulen vielä asumaan Helsingissä. Ehkä sitten, kun lähden opiskelemaan. Eilen päälleni päätyi yksi tämän hetken lempparihameistani sekä tietenkin air maxit. Noita mukavampia kenkiä saa etsiä. Aina kun on tiedossa paljon kävelyä, niin air maxit löytyvät varmasti jalastani! Tykkäsin mun asusta super paljon. Mitäs te sanotte?


t-paita ja hame Zara, nahkatakki Vero Moda, kengät Nike, laukku Lauren Ralph Lauren
P.S. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, en tosiaan tiedä mitä niille tapahtui...

1 kommentti :

  1. There you’ll find high-quality photographs of broad variety|all kinds} of pattern printed gadgets, along with key details about the supplies, settings portable heaters and print head dimension used. North America led the market and accounted for more than 30.0% share of the global income in 2021. This can be attributed to the extensive adoption of additive manufacturing within the area. North American countries, such as the united states and Canada, have been among the outstanding and early adopters of those technologies in varied manufacturing processes.

    VastaaPoista