SOCIAL MEDIA

tiistai 26. huhtikuuta 2016

NEW WEEK, NEW ADVENTURES


Ja niin se uusi viikko taas pyörähti käyntiin. Uusi viikko, joka tulee olemaan täynnä toinen toistaan kivempia juttuja. Viikonloppu hurahti pääosissa koulujuttujen parissa, joten nyt onkin sellainen olo, että kakki kiva tällä viikolla on ansaittu. Huomenna on paljon lyhyempi koulupäivä. Keskiviikkona harjoittelen autolla ajamista. Sitten onkin jo torstai, jolloin pääsen istahtamaan kampaajan tuoliin. Perjantai tulee myös olemaan mukava päivä kaikkineen vappuhulinoineen koulussa. Ja sitten... Sitten on lauantai eikä mikä tahansa lauantai vaan vappu ja sehän merkitsee sitä, että silloin on mun 18-vuotis synttärit!! Apua, kuinka aika on mennyt näin nopeasti.


Lauantaista on siis tulossa superkiva päivä, enkä malttaisi millään odottaa siihen asti. Mulla on muutenkin sellainen kutina, että tästä koko viikosta tulee huippu kiva. Toivottavasti olen oikeassa. Tänään on ainakin aamun vaikeuksien jälkeen ollut oikein kiva päivä. Toivottavasti teilläkin on viikko lähtenyt mukavasti käyntiin.


Oli pakko vielä laittaa kuva uusista kangaslöydöistä. Käytiin perjantaina kangaskaupoilla etsimässä mekkokankaita ja löysinkin ihan super söpöt kankaat, jotka ovatkin vielä tämän kevään trendivärejä. Olen todella innoissani näistä. Nyt mukavaa maanantai-illan jatkoa kaikille! 

Lähetä kommentti