SOCIAL MEDIA

torstai 14. huhtikuuta 2016

MY WEEK SO FAR


Puolessa välissä kouluviikkoa mennään jo. Mun viikko on startannut oikein kivasti. Uusi jakso alkoi, josta olen kerrankin oikeasti innoissani. Mulla on nimittäin tosi kivoja psykologian ja terveystiedon kursseja, joten kerrankin se opiskelu on oikeasti super mielenkiintoista ja jaksan istua tunneilla korvat höröllä kokoajan. Muutenkin tuohan tämä kevät myös oman panoksensa siihen opiskeluun. Auringon paistaessa jo ennen kello kahdeksaa piristyy kummasti ja meneekin sen väsyneen horrostilan sijaan iloisena ja täynnä energiaa ensimmäisille tunneille.



Mun viikko onkin jo tähän mennessä täyttynyt tekemisestä. Maanantaina sain suoritettua viimeiset autokoulun teoriatunnit ja ensi viikolla olisikin tarkoitus aloittaa ajotunnit, hui. Autokoulun jälkeen suuntasin kässäkoululle tekemään töitäni ja tiistaina koulun jälkeinen aika meni siellä myös. Tänään myös menin käymään koulun jälkeen siellä, sillä mut oli valittu vuoden toimikkaaksi, joten kävin vastaanottamassa kunniakirjani. Tällaiset on kyllä aina niin ihania juttuja. Piristävät ja tuovat uutta motivaatiota tekemiseen. 

Näiden lisäksi olen treenaillut. Kävin tänään juoksemassa illalla koiran kanssa lenkin ja oli kyllä ihanaa. Niin kiva, kun illallakin on vielä lämmin ja aurinko paistaa. Tein myös eilen herkullista vihersmoothieta, johon tuli mm. avocadoa, kiiviä, päärynää ja kauraleseitä. Terveellistä ja hyvää!



Siinä olisi nyt pitkästä aikaa kunnolla kuulumisia. Toivottavasti teidänkin viikko on sujunut yhtä mukavasti. Huomenna ei meinannut muuta ihmeempää, kuin käydä koulussa ja sen jälkeen menen valmentamaan säbää ja sitten illalla menen varmaan taas juoksemaan. Perjantaina onkin sitten luvassa Helsingin reissu, josta voisinkin sitten seuraavaksi postailla. Nyt ihanaa keskiviikko-iltaa kaikille! 

Lähetä kommentti