SOCIAL MEDIA

perjantai 25. maaliskuuta 2016

OUTFIT AND FRANCE

Asukuvia ihanasta Ranskasta. Koko viikko meni oikeastaan lähes samalla asukoodilla. Pitkä villakangastakki ja farkut sekä airmaxit tai nilkkurit. Airmaxit päätyivät jalkaan aina, kun oli tiedossa vähän enemmän kävelyä. Ne ovat kyllä niin mukavat kengät jalassa, että voittavat kaikki muut. Ensi viikon aikana pitäisikin saapua postissa uudet airmaxit, joista sitten lisää myöhemmin.
Mun viime päivät on ollut yhtä paikasta toiseen juoksemista. Koulua, autokoulua, urheilua... Ei ole oikein muuhun jäänyt aikaa. Lyhyt pääsiäisloma onneksi tuli nyt juuri oikeaan kohtaan. Saan levähdettyä ja tehtyä kouluhommia, ennen kuin alkaa taas koeviikko. Yritän myös saada nyt loman aikana kunnolla uutta matskua tänne blogin puolellekin. Muita kummoisempia lomasuunnitelmia mulla ei olekaan. Eilen kävin katsomassa Saipan peliä ja tämän päivän ohjelmiin ei kuulukkaan muuta, kuin chillailua, kouluhommien tekoa sekä illalla olen menossa katsomaan uuden Onnenonkija-elokuvan. Olen odottanut innolla tuota leffaa ja odotukset ovat korkealla, toivottavasti ei tuota pettymystä.
Ihanaa pääsiäistä kaikille! Nauttikaa lomasta 

1 kommentti :

  1. Steel molds price more, but are often preferred because of their high sturdiness. Hardened metal molds are heat treated after machining, and they are by far superior phrases of|when it comes to|by method of} put on resistance and lifespan. Plastic injection molding has enjoyed global success as a producing answer. Most notably, its recognition include Boxers the affordability of the method, and the manufacturing pace.

    VastaaPoista