SOCIAL MEDIA

lauantai 20. helmikuuta 2016

WANHAT 2016

No nyt on sitten se päivä ohi, josta ollaan koko vuosi kakkosten ruokailussa niin kovasti kuhistu. Ehdottomasti ollut suosituin puheenaihe kakkosten pöydissä. Eilen oli siis meidän ikäluokan vuoro vetää prinsessamekot päälle ja tanssahdella ylväästi. Päivä, jota oli odotettu jo pienestä tytöstä asti. Nyt valotankin teille hiukan, kuinka miun prinsessapäivä sujui.
Mun aamu starttasi 5 jälkeen aamulla, kun rupesin itseäni meikkailemaan. Halusin itse meikata itseni, sillä luotan omaan kädenjälkeeni sekä näin säästin ehkä vähän aikaakin. Viimeisenä aamulla miulla oli kampaaja. Kampauksesta tuli ihana linnanneitokampaus, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi kampaukseeni. Kivaa vaihtelua muutenkin, kun suurimmalla osalla oli laitettu kaikki hiukset vaan niskaan nutturalle.
Varsinainen päivänohjelma alkoi sillä, kun lähdimme käymään vierailulla entisellä ala- ja yläkoulullani. Oli ihana nähdä vanhoja opettajia ja paikkoja. Suloiset alakoululaiset saivat myös hymyn huulille, sillä he olivat sitä mieltä että näytin oikealta prinsessalta. Yksi oli myös sitä mieltä, että olin ihan kuin Frozenin Elsa.Puolen päivän aikaan meillä olikin ensimmäiset tanssit, jotka tanssimme omalle lukiollemme. Aluksi tuntui oudolta tanssia ison mekon kanssa ja tallailin helmoille. Parin tanssin jälkeen mekkoon alkoi tottua ja pystyi keskittymään tanssimiseen. Tanssien jälkeen meille olikin varattu Kasinolta juhlalounas, joten suuntasimme seuraavaksi sinne. Ruoka oli mielettömän hyvää ja niin oli seurakin. Syötyäni kävimme vanhempieni kanssa jäällä kuvailemassa mekkoani ja kuvista tuli super kivoja. Ajattelin laittaa ne erilliseen postaukseen, ettei tästä tulisi liian pitkää.Vähän aikaa kotona levättyä pitikin suunnatta urheilutalolle, jossa meidän iltatanssit olivat. Iltatansseja jännitin aika paljon, sillä olihan siellä todella paljon katsojia mukaan lukien oma perhe. Iltatanssit sujuivatkin ihan uskomattoman hyvin ilman virheen virhettä ja oikeasti nautin tanssimisesta. Niiden jälkeen tulikin hiukan haikea olo, sillä nyt ne oli ohi. Tanssit, joita oli harjoiteltu monta kuukautta putkeen ja jännitetty monet yöt.
Ainut mikä päivässä tuotti pettymyksen olivat jatkot. Meidän lukion jatkosuunnitelmat muuttuivat aika viime hetkellä ja sekin varmaan jo osaltaan latisti tunnelmaa. Lähdimme jo vähän ennen puolta yötä ystäväni kanssa, sillä meno jatkoilla oli todella kuollutta ja muutenkin väsytti rankkapäivä kovasti.


Suosittelen kyllä jokaista tanssimaan wanhat, jos siihen tulee vaan mahdollisuus. Päivä ylitti ainakin omat odotukseni ja oli ihanaa olla kunnolla laittautunut yhden päivän ajan. Vaikka itse vedinkin päivän puolikuntoisena, sillä olin vielä vähän kipeä, niin ei se kyllä haitannut menoa yhtään! Onko siellä muita, jotka tanssivat wanhat eilen? Jos on, niin olisi kiva kuulla, kuinka teidän päivä sujui. Muuten ihanaa lauantai-iltaa kaikille!


Lähetä kommentti