SOCIAL MEDIA

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

JÄÄPRINSESSANA


Tässä olisi vielä kunnon kuvat mun wanhojenpäivä lookista. Mekon teetin siis mittatilaustyönä mecco.fi :ssa ja mekosta tuli niin mun näköinen. Sain todella paljon kehuja tuosta mekosta joka tietenkin oli positiivinen juttu. En olisi voinut kuvitella tanssivani päivää missään muussa mekossa, joten valintani osui siis oikeaan.Vaikea edes kuvitella, että tuo päivä on nyt ohi. Näin jälkikäteen se tuntuu ihan unelta, eikä todellakaan niiltä painajaisunilta, joita näin ennen wanhoja. Päivä oli mitä onnistunein ja varmasti säilyy mielessä lopun elämää! Vedinhän menemään angiinassa koko päivän ilman mitään ongelmaa. Tosiaan toissapäivänä selvisi, että angiina on mua nyt yliviikon verran vaivannut ja sain onneksi lääkekuurin tähän.
En vaihtaisi kuitenkaan hetkeäkään pois tuosta päivästä. Toivottavasti sitä joskus vielä pääsee laittautumaan prinsessaksi uudestaan. Ehkä sitten omissa häissä viimeistään.
Nyt on kumminkin tarkoitus kääntää katse tulevaan. Hiihtoloma starttaa perjantaina ja viikon päästä sunnuntaina istahdankin lentokoneeseen matkakohteena Ranska!!! Huippu ohjelmaa siis tiedossa. Nyt pitää kumminkin vielä jaksaa opiskella kaksi päivää, ennen lomailua. Rentoa illanjatkoa kaikille!

4 kommenttia :