SOCIAL MEDIA

perjantai 5. helmikuuta 2016

CASUAL FRIDAY OUTFIT


Heissan! Mulla tosiaan loppui eilen koeviikko ja tänään sainkin nauttia vapaapäivästä. Ihanaa, kun voi vaan olla ilman stressiä. Käväisin myös eilen koekampauksessa ja voin paljastaa, että ihan mieletön kampaus tulossa! Kerrankin saan olla onnellinen, että tätä hiusta löytyy mun päästä enemmän, kuin tarpeeksi.
Käytiin myös tänään veljen kanssa nappaamassa asukuvia, vihdoin! Ja yllättävän kivoja kuvia tulikin. Tämän näköisenä sitä tulee useasti tuolla ulkona vedettyä näin talvella. Villakangas takissa ja luottosaappaissa. Pääsen muuten samalla esittelemään teille tuon suloisen uuden laukun. Löysin sen Lindex:in aleista ja tykkään! Pieni viininpunainen kaunotar.





Mun perjantai on tosiaan kulunut Pretty Little Liarsia katsoessa ja meikkisuteja pestessä. Myöhemmin olisi kumminkin tarkoitus nähdä kavereita, koska koeviikolla se on aina vähän hankalaa. Ihanaa, kun saa nauttia tällaisesta pidennetystä viikonlopusta! Ihanaa viikonloppua myös teille! Ja hei, kertokaa toki mitä tykkäätte mun asusta.


Coat Vero Moda
Jeans Bik Bok
Scarf Gina Tricot
Gloves H&M
Shoes Vagabond
Bag Lindex

4 kommenttia :

  1. Kiva asu, tykkään tosta takista!:-)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva asu! Pitäis itsekkin hankkia tuollainen pieni laukku, ihana! :)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Pienet laukut ovat kyllä niin käteviä sillä niin mahtuu juuri se olennainen mukaan, eli kännykkä, rahat ja huulipuna :D

      Poista