SOCIAL MEDIA

tiistai 5. tammikuuta 2016

YEAR 2015 PART 2


Heinäkuu oli ehdottomasti yksi vuoden parhaimmista kuukausista, jossei jopa paras! Se näkyi myös blogissa, sillä tänne ilmestyi vain vaivaiset kolme postausta. Mulla loppui kesätyöt ja kunnon kesäloma alkoi ja olinkin menossa kokoajan. Kävimme ystäväni kanssa viettämässä unohtumattoman viikonlopun Lahden Summer up:issa, joka oli ehdottomasti vuoden kohokohtia! Vietettiin myös veljeni rippijuhlia, sekä itsekin vietin viikon isosena rippileirillä, josta jäi vain hyvät muistot. Tämä oli kyllä kuukausi, joka tullaan muistamaan aina!


Elokuussa tuli nautittua kesäisistä säistä vielä ennen kuin piti palata takaisin koulun penkille. Kotiutin itselleni myös ensimmäisen merkkilaukkuni. Vietin myös toisen viikon elokuussa rippileirin merkeissä. Elokuussa myös inspiroiduin todella paljon syysmuodista.


Syyskuussa tuli shoppailtua paljon syysuutuuksia ja käytyä Helsingissä. Muutenkin syyskuu oli pukeutumisessa oikein onnistunut, kokeilin paljon uusia juttuja mm. leveälahkeisia housuja, pitkävartisten saappaiden yhdistämistä isoon neuleeseen sekä a-linjaista hametta. Olin siis todella inspiroitunut ja pää täynnä ideoita pukeutumisen suhteen (niin kuin aina syksyllä). Koeviikon parissa tuli myös painittua.


Lokakuussa tiensä miun kaappiin löysi kaksi aivan ihanaa takkia sekä luotto luomiväripaletti. Nautin ja fiilistelin ihania luonnonvärejä. Muutenkin olin todella inspiroitunut blogin suhteen ja postauksia sateli mukavaa tahtia. Lokakuussa rakastuin kaikkeen minimaaliseen sekä pörröiseen. Tuli myös käytyä Jyväskylässä sekä juhlittua halloweenia.


Marraskuussa vietettiin isänpäivää ja eksyttiinkin iskän kanssa lehteen. Marraskuussa mun oli myös pakko purkaa ajatuksiani terrorismista blogin puolelle, vaikka en normaalisti haluakkaan tänne blogiin tuollaista synkkää aihetta tuoda. Aloitin myös joulufiilistelyn ja ekat joulutortut tuli paistettua.


Joulukuu meni tietenkin joulua fiilistellen, mikä on täysin ymmärrettävää tällainen jouluhöperö kun olen. Blogissakin tämä tuli hyvin selväksi. Vietin paljon aikaa ihanien ystävieni kanssa sekä rakastuin body pumpiin. Sairastelun takia loppu kuu tulikin vietettyä erittäin rennoissa merkeissä kotona. Vuoden vaihdetta fiilistelin blogissa sekä juhlin parhaimpien ystävien kanssa.

Siinä olisi nyt viimein vuosikatsauksen toinen, eli viimeinen osa. Toivottavasti tykkäsitten. Nyt voin jättää vuoden taakse ja asettaa katseen tähän vuoteen, joka on alkanut erittäin hyvin. Tästä tulee vielä upea vuosi! Aloitetaan vaikka sillä, että kannustetaan Suomi voittoon tänään. Ihanaa iltaa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Oot tosi kivasti toteuttanut noi kuvakollaasit! Toivottavasti uudesta vuodesta tosiaan tulee upea! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon! Jep, sitä todellakin toivotaan :-)

    VastaaPoista