SOCIAL MEDIA

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

YEAR 2015 PART 1

Nyt olisi vuorossa vuosikatsauksen ensimmäinen osa. Tein viime vuonnakin tällaisen ja sen voi kurkata täältä. Päätin jakaa tämän kahteen osaan, koska tässä on niin paljon tekemistä, enkä halua mitään kilometripostausta.. Itse tykkään lukea näitä ja tätä on vielä kivempi tehdä, kun voi muistella kulunutta vuotta ja tekemisiään. Paremmin kirjoittelen fiiliksiä yleisesti tästä vuodesta ja ensi vuodesta varmaan huomenna. Toivottavasti tykkäätte tästä!


Tammikuussa tuli aleshoppailtua ihan kunnolla niin täällä  Lappeenrannassa, kuin pääkaupunki seudullakin. Teinkin todella kivoja löytöjä, jotka ovat edelleen todella käytettyjä! Tammikuun ja uuden vuoden alettua teinkin lupauksen, että alan vähän katsomaan että mitä suuhuni laitan ja rupean harrastamaan liikuntaa taas säännöllisesti. Kirjoitinkin siitä postauksen ja nyt voin ylpeänä myöntää, että olen kerrankin pitänyt lupauksestani kiinni!


Helmikuussa nautittiin kunnon lumisista maisemista sekä lomailtiin. Hiihtoloma hurahti rinteissä, voi vitsi kuinka kaipaankaan rinteeseen! Helmikuussa muutenkin innostuin kuvailemaan enemmän niin asua, kuin luontoa. Postauksissa se näkyi aika paljon talvisina kuvina. Innostuin myös ensimmäistä kertaa esittelemään kosmetiikka juttuja blogissa.


Maaliskuussa pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni viimein Ranskaan, kun suuntasimme Euroscola matkalle sinne. Matka oli oikein onnistunut ja sieltä jäi ihania muistoja. Sain myös nauttia kevät auringosta Ranskassa, kun Suomessa oli huonot säät. Maaliskuussa sain myös viimein kotiutettua Niken Air Maxit, jotka ovat olleet siitä lähtien todella kovassa käytössä. Tässä kuussa tuli myös käytettyä hattuja toosi paljon!


Huhtikuussa tuli juhlittua niin mun, kuin bloginkin synttäreitä. Synttäreitä pääsin juhlimaan kerrankin oikein kunnolla vappuna. Huhtikuussa tuli muutenkin fiilisteltyä tuoreita kukkia sekä uutta vaaleampaa tukkaani. Myös kevät alkoi näyttää ensimmäisä merkkejä tulostaan, jonka seurauksena olin entistä enemmin täynnä energiaa.


Toukokuussa pääsin käyttämään ekaa kertaa baltsuja sekä napattua keväisiä asukuvia. Kävin myös Helsingissä juoksemassa Naisten Kympin, joka oli ihan huippu tapahtuma. Innostuin muutenkin juoksemisesta ja tuli heitettyä vain toinen toistaan pitempiä juoksulenkkejä. Myös kauan odotettu kesäloma alkoi viimein ja sain työntää lukiokirjat ja stressin syrjään muutamaksi kuukaudeksi.


Kesäkuu kuluikin mukavasti kesätöiden parissa. Kävin myös ottamassa kesäksi ensimmäiset ripsienpidennykseni ja kirjoittelin niistä tännekin. Oli ihanaa omistaa unelmaripset! Kesäkuussa kirjoittelin myös mun juoksutottumuksista ja ylipäänsä juoksemisesta. Hassu muuten katsoa, että kesäkuussa piti vielä käydä takki päällä lenkillä... Loppukuusta töiden lisäksi hain myös inspiraatiota festaripukeutumiseen tulevia festareita varten.

Tässä olisi nyt ensimmäinen osa vuosikatsausta. Mitäs tykkäätte? Rentoa keskiviikon jatkoa, ottakaahan tänään rennosti, niin huomenna jaksaa juhlia!

Lähetä kommentti