SOCIAL MEDIA

maanantai 7. joulukuuta 2015

WINDY MONDAY


Jes, pitkästä aikaa olisi luvassa asukuvia! Säät ovat olleet mitä epäsuotuisimmat asukuvien ottoon, joten se on vähän jäänyt. Tänään kuitenkin päätin, että nyt on pakko käydä nappaamassa kuvat, vaikka tuulikin ja hiukan ripotti. Noh, ihan kivoja kuvia saatiin onneksi aikaan, vaikkei siellä ulkona oikein huvittanutkaan olla pitkään. Voi vitsi, haluaisin vain lunta, niin loppuisi nämä kurakelitkin.
Tänään en jaksanut miettiä aamulla mitään ihmeempää asua, joten päälle päättyi yksi luottoasuistani. Nahkaleggingsit yhdistettynä harmaaseen pitkään paitaan ja lisäksi vielä suuri huivi lämmittämään. Täydellinen asu maanantaihin, jolloin haluaa vain kaivautua isoihin ja pehmeisiin vaatteisiin. Nahkaleggarit eivät myöskään jätä asua kylmäksi vaan tuovat siihen särmää. Tykkään ehdottomasti!Onneksi on enää tämä ja ensiviikko koulua ennen lomaa! En jotenkin jaksaisi yhtään opiskella. Miusta tuntuu, että tämä jatkuva sade ja synkkyys saa mielenkin synkäksi. Onneksi on ystäviä ja kivaa tekemistä, joka piristää mieltä. Tämä uusi jakso koulussa on ihan kiva. Ainut vaan, että on todella paljon kirjoitelmia yms. Mutta onneksi on myös vanhojentanssikurssi. Vitsit, odotan innolla vanhoja! Harkoissa on oikein mukavaa ja tähän mennessä ne ovat ainakin menneet ilman sen suurempia ongelmia. Miun mekkokin pitäisi saapua tällä tai viimeistään ensi viikolla, ainakin toivottavasti...
Nyt mie lähden jatkamaan joulutorttujen tekoa. Ihanaa maanantai iltaa kaikille! Niin ja hei kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte asusta.
Pants New Yorker
Blouse and scarf Gina Tricot
Coat H&M
Shoes Andiamo


2 kommenttia :

  1. Ihana ja yksinkertainen asu! :-) Tykkään kovasti ja kivojahan kuvia sait otettua!

    VastaaPoista