SOCIAL MEDIA

torstai 31. joulukuuta 2015

GOODBYE 2015

Tänään olisi siis tosiaan aika lopettaa tämä vuosi ja aloittaa uusi. Hullua, kuinka aika menee näin nopeasti, miusta nimittäin tuntuu että viime uusi vuosi olisi ollut vasta vähän aikaa sitten. Tähän vuoteen on mahtunut vaikka mitä, niin iloja, kuin surujakin. Pääosin miulle on kumminkin jäänyt tästä vuodesta hyvä fiilis ja siitä saan kiittää ihania ihmisiä, joiden kanssa olen saanut jakaa tämän vuoden. Olen saanut viettä koko vuoden minulle tärkeiden ihmisten kanssa ja kokea vaikka mitä.
Se onkin ehkä se asia, mistä tulen muistamaan tämän vuoden. Olen löytänyt ihania ystäviä, toivottavasti jopa elinikäisiä sellaisia, jotta voimme sitten keinutuolina vanhuksina naurella seikkailuillemme.
Kokemuksiakin tältä vuodelta löytyy vaikka mitä. Päälimmäiseksi on ehkä jäänyt mieleen kesän festarit, Ranskan matka sekä koko kesä! Kokemuksia rikkaampana ja taas hitusen kasvettuna suunnataankin uuteen vuoteen.


Noh, mitäs uusi vuosi tulee miulle tarjoamaan? Ainakin uuden Ranskan matkan, vanhojentanssit, täysi-ikäistymisen, ylioppilaskirjoitukset ja ken tietää mitä muuta. Mua samaan aikaan jännittää ja ahdistaa alkava vuosi, mutta samalla olen myös todella innoissani siitä. Jännittää ja ahdistaa, sillä miusta tuntuu et miu elämään tulee tosi paljon uusia asioita, enkä todellakaan tunne itseäni vielä kovin aikuiseksi, joten täysi-ikäisyyskin jännittää. Toisaalta taas miulla on aika jännä kutina, että tästä vuodesta tulee unohtumaton. Miulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut tällaista tunnetta, joten hauska nähdä mitä tulee käymään.
Vuoteen 2016 varustaudun vain avoimin mielin. En tee mitään uuden vuoden lupauksia, sillä minulla on kaikki hyvin. Ehkä voisin luvata vaan jatkaa samaan malliin ja nauttia täysiä elämästä, myös niinä päivinä jolloin tuntuu, ettei mikään onnistu.
On siis aika avata uusi kirja elämässä. Tehdään tästä kaikkein paras!


Mutta nyt haluan toivottaa kaikille parasta uutta vuotta! Juhlikaa tärkeiden ihmisten kanssa ja kunnolla. Nauttikaa viimeisestä tämän vuoden päivästä ja aloittakaa uusi vuosi hymyssä suin. Palaillaan ensi vuonna!    ♥ 

2 kommenttia :

 1. Sulla on tosi kivoja postauksia, jäin seurailemaan! Oikein hyvää uuttavuotta. :)

  http://blogbytinka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tervetuloa seurailemaan ja hyvää uutta vuotta sullekin! :)

   Poista