SOCIAL MEDIA

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

CHRISTMAS PICS


Nyt on joulupyhät vietetty ja on aika kääntää katse vuoden vaihtumiseen. Sitä ennen kumminkin palataan vielä hetkeksi joulupyhiin. Aatto meni oikein hyvin rentoutuen. Flunssakin alkoi pikkuhiljaa mennä ohi, tosin vieläkin nenä ihan tukossa. Aattona tuli syötyä herkullisia äidin laittamia ruokia, sekä nautittua tunnelmasta. Olin myös ollut aika kiltti, sillä kuusen alta paljastui monen monta pakettia minulle. Löytyi uusi kiharrin (johon oon jo ihan rakastunut), yöppäri, kirjoja, suklaata, rahaa ja lahjakortteja ja vaikka mitä muuta ihanaa.
Joulupäivä ja tapaninpäivä meni myös perheen parissa. Herkuttelin vaan, luin kirjoja sekä katsoin elokuvia. Rentoutumisen ansiosta flunssakin on melkein selätetty ja ehkä sitä kohta uskaltautuisi salille. Joulupöperöt alkavat nimittäin painaa masussa, haha.
Sellainen joulu miulla lyhyesti. Enempää en ehdi kirjoitella, vaan toivottelen teille nyt mukavat sunnuntai-illat. Ensiviikolla luvassa kivoja postauksia tätä vuotta muistellen, ennen kuin vaihdamme uuteen vuoteen.

Lähetä kommentti