SOCIAL MEDIA

lauantai 28. marraskuuta 2015

STILL ALIVE

Juu eli täällä ollaan edelleen! Ei ollut todellakaan tarkoitus pitää yli viikon postaustaukoa, mutta koeviiikko otti voimille. Ei aika vaan riittänyt tai jos riitti, niin ei vaan yksinkertaisesti jaksanut. Olen pahoillani, mutta nyt on kokeet ohi ja ihan uutta energiaa tätä blogiakin kohtaan.
Yllä onkin kuvia kuluneen viikon varrelta. Kaunis mustatoppi oli löytö Black Fridaylta. Siinä on todella kaunis selkäpuoli, jota koristaa kultainen ketju. Eilen oli muutenkin mukava päivä, kun käytiin kavereidenkin kanssa ulkona syömässä ja sai karistettua koeviikon stressin itsestään pois. Muuten viikko menikin kokeisiin lukiessa. Viime viikonloppuna myös tein ensimmäiset joulutortut. Vitsit oon oikeesti super innoissani joulusta! Jouluaiheisia postauksiakin on tulossa ihan kivasti tänne blogin puolelle.
Enempää en ehdi kirjoittelemaan, koska olen menossa katsomaan Nälkäpelin viimeisen osan. Tällä hetkellä vielä istun koneella hiukset märkänä ja mukavissa kotivaatteissa, joten pitää alkaa laittautua ennen kun tulee kiire. Mukavaa lauantaita kaikille! 

Lähetä kommentti