SOCIAL MEDIA

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

PARTY OUTFITS

Pikkulauantain kunniaksi tuli idea tulla postaamaan tänne asuideoita. Ja koska tänään on pikkulauantai, niin keskitytään niihin bileasuihin. Näin pikkujoulukauden käydessä kuumimmillaan on hyvä miettiä, mitä sinne omiin pikkujouluihin laittaa päälle. Kokosin 4 erilaista kollaasia asuista. Itse rakastan super paljon sitä, kun esim. bileisiin lähtiessä saa laittautua. Se onkin varmaan sen illan kohokohta. On ihana meikata kaikessa rauhassa ja laittaa hiukset. Parasta on kumminkin se, kun pääsee vetämään kauniin mekon päälle. Niin vähän tulee tilaisuuksia, joihin saa laittautua oikein kunnolla. No, nyt kumminkin niihin asuihin...

party1


Ensimmäisen asun halusin luoda tuon ihanan paljettihameen ympärille. Rakastan kaikkea kimaltavaa, mutta miulla on mennyt jotenkin kokonaan maku paljettimekkoihin. Ehkä liika on vaa liikaa. Tämän hameen voisin kuitenkin kiskasta päälleni vaikka heti. Asu on myös todella "in" tällä hetkellä, sillä onhan tuo hame tämän hetken trendivärin mukainen. Tähän vielä kirsikkana päälle viininpunaiset huulet. Tykkään ehdottomasti!

party3

Tänä(kin) talvena jumpsuit on kovasana juhlapukeutumisessa. Itse rakastuin tähän H&MxBalmain malliston haalariin. Sen kanssa yhdistäisin kauniit korkokengät sekä super söpön pörrölaukun. Ja korostaakseen sinistä tekisin vielä kauniit sinisen sävyiset smoky eye meikit. Klassinen asu ihanilla yksityiskohdilla.


Party4


Halusin myös tehdä basic pikkumustasta ihanan bilasun. Pikkumustassa parasta on se, että stailaamalla siitä saa mekon niin arkeen kuin juhlaankin. Koska rakastan yhdistellä erilaisia materiaaleja, niin päätin yhdistää tähän niin glitteriä, kuin pehmoisuuttakin. Ihana karvatakki ja hopeiset yksityiskohdat toimii miun mielestä paremmin, kuin hyvin. 


Party5

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä tämä kaunis asu. Koska itse olen ihastunut näihin mustiin suoriin housuihin, halusin koota niidenkin ympärille kauniin juhla-asun. Lyhyt mokka(?)toppi sopii todella hyvin näiden housujen kaveriksi. Burgundya väriä noudattaen asusteetkin. Kietaisemalla hiukset kauniisti korkealle nutturalle asuun saa lisää särmää. 

Tällaisia kollaaseja siis tällä kertaa. Aika glitteristä meininkiä. Löydättekö te näistä lempparia? Itse en osaa päättää, eniten tykkään varmaan 3 ja 4. Pukisin kyllä jokaisen näistä päälleni ulos lähtiessä. 
Miun pikkulauantai menee kyllä tänään koulujuttujen parissa, kavereita nähdessä sekä illalla ajattelin vielä käydä juoksemassa. Että ei nyt pikkulauantai ihan kumminkaan, haha. Ihanaa pikkulauantaita (tai sitten ihan tavallista keskiviikko iltaa) kaikille ihanuuksille sinne ruudun toiselle puolelle!

Lähetä kommentti