SOCIAL MEDIA

lauantai 31. lokakuuta 2015

GREY YESTERDAY


Pimeys. Toisaalta rakastan pimeneviä iltoja ja pimeyttä. Pimeydessä on jotain kaunista ja kiehtovaa. Toisaalta taas en pidä pimeästä, varsinkaan jos olen yksin illalla ulkona liikenteessä. Tällä hetkellä pimeys on kyllä mulle suuri riesa. Mulla on koulusta tulon jälkeen tunti (välillä ei sitäkään) aikaa napata blogiin kuvia. Asukuville tämä varsinkin tuottaa ongelmia. Kun aurinko laskee jo neljältä, en voi enää ottaa kuvia. Tykkään nimittäin että kuvat ovat luonnonvalossa otettuja oli kyse sitten asukuvista tai fiilistelykuvista. Mua harmittaa tämä niin paljon, sillä mulla olisi niin paljon asuja joita haluaisin tänne esitellä, mutta en ikinä ehdi kuvata niitä... Tämä ihanakamala pimeys on kyllä varmaan kaikilla bloggaajilla ongelmana tällä hetkellä.



Nämä kuvat käytiin nappaamassa nopeasti juuri ennen auringonlaskua pikkuveljen kanssa. En ole kovinkaan tyytyväinen näihin, mutta halusin silti julkaista sillä näissä näkyy mun uusi ihanainen neuletakki. Oon ihan rakastunut tuohon neuletakkiin. Niin pehmoinen, lämpöinen ja ihanilla yksityiskohdilla maustettu! Tämä neuletakki on jo ollut monta kertaa päällä, sekä tulee varmasti näkymään täällä blogissakin kyllästymiseen asti. Sen verran ihana se on.
Tänään miulla on tosi elämää täyteinen päivä (haha, voiko noin edes sanoa!?). Kohta suuntaan bodypumpiin, jonka jälkeen olisi kouluprojektin tekemistä. Sitten loppupäivä meneekin laittautuessa. sillä illalla lähden juhlimaan halloweenia. Jes, kiva päivä siis toivottavasti tulossa. :) Toivottavasti teilläkin. Ihanaa lauantaita kaikille!

coat Vero Moda
jeans & cardigan Gina Tricot
top H&M
shoes Andiamo
watch MBMJ

Lähetä kommentti