SOCIAL MEDIA

lauantai 5. syyskuuta 2015

FLARE PANTS

IMG_04051
IMG_04331IMG_03981IMG_04191IMG_03481

 shirt, leather jacket Vero Moda
pants Bik bok
hat H&M
shoes Converse

Tänään mun uudet housut pääsi ensimmäistä kertaa kunnolla käyttöön. Tykkään noista kyllä toosi paljon niin mukavat mutta silti tyylikkäät. Ei se tyylikkyys aina vaadi niitä tiukoimpia housuja. Muutenkin mun ihastus leveälahkeisia housuja kohtaan on muuttunut rakkaudeksi, joten kyllä se on pakko pian kotiuttaa sellaiset farkutkin...
Tää lookki muuten on vähän erilaista, mitä mulla on yleensä. Ei siis ehkä ihan mun tyylistä, mutta kivaa vaihtelua. Tai jos ei olisi ollut sateista ja märkää olisin luultavasti pukenut jotkin korkokengät housujen kaveriksi. Yritin tuoda asuun vielä vähän lisää väriä tumman punaisen huulipunan avulla. 
Miusta on muuten ihana huomata, kuinka erilaisia asuyhdistelmiä kokeilemalla alkaa pikkuhiljaa aina se oma tyyli hahmottumaan paremmin ja paremmin. On vaatteita joissa fiilis on mahtava ja sitten taas vaatteita, joissa tuntee itsensä hiukan epämukavaksi eikä ne ole niin omaa itseänsä. Esim. itselläni nahkatakki ja conssit eivät tunnu enää niin omalta jutulta, kuin joskus aikaisemmin. 
Taidan jättää nämä höpöttelyt nyt tähän ja toivottaa hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! Laittakaa kommenttia tulemaan, että mitä te tykkäsitte tästä asusta? 

2 kommenttia :

  1. En ite yleensä tykkää yhtään leveelahkeisista housuista mutta sun päällä noi näyttää kyllä mahtavilta! Ihana asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi kiitos paljon!! Leveät lahkeet kyllä jakaa mielipiteet aika radikaalisti kahtia :D Mutta ihana kuulla, että tykkäsit tästä asusta :-)

      Poista