SOCIAL MEDIA

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

FALL SKIRTTänään olen viettänyt (taas vaihteeksi) ihanan rentoa sunnuntaita. Miusta on oikeesti tälleen syksyn tullen tullut oikea kotihiiri. Mieluiten vietän päiväni vaan löllövaatteissa, viltin sisällä, tuoksukynttilöiden äärellä lukien tai sarjoja katsoen. Tänään kumminkin tuli vedettyä päälle jotain vähän kivempaa, niin käytiin sitten napsimassa asukuvia.
Tykkään sika paljon tästä Helsingin reissulta mukaan lähteneestä hameesta. Se on mukava päällä ja juuri sopivan pituinenkin. Aikasemmin miulta ei edes löytynyt tämän värisiä vaatteita, mutta nyt sekin on korjattu. Tämä on kyllä täydellinen syksyhame.

IMG_07141IMG_07131IMG_07401

sweater Vero Moda
skirt Zara
shoes Andiamo
bag Vintage

On muuten ihanaa, kun vaatekaapista löytyy uutukaisia ja pää on täynnä ideoita pukeutumisen suhteen. Kaivoin tänään mun kaikki syyskengätkin esille ja innostuin niistä. Parasta kun kerrankin välttyy asukriiseiltä, kun enemminkin ongelmana on se, että milloin ehtii toteuttaa kaikki inspikset, haha. 
Loppu illan vietänkin taas vaihteeksi rennoissa tunnelmissa.. Huomenna mulla on taas vapaapäivä, joten saan viettää pidennettyä viikonloppua! Tietenkin bilsan parissa, sillä se mulla on enää jäljellä ja sitten on koeviikko ohi. Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon! ♥ 

P.S. Osaako joku kertoa, miksi flickrin kautta ladatut kuvat menettävät laatunsa?? Mua harmittaa tämä seikka todella paljon. Onko tähän joku ratkaisu, vai pitääkö mun ruveta etsimään parempaa kuvapalvelua..?

2 kommenttia :

 1. Söpö hame! Sopii erittäin hyvin ton villapaidan kanssa.

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itsekin tykkään tuosta yhdistelmästä paljon :-)

   Poista