SOCIAL MEDIA

sunnuntai 16. elokuuta 2015

SUMMER 2015 THROUGH MY PHONE

Nyt on eka kouluviikko takana ja monta uutta edessä... Kesäisten säiden takia tuntuu kuitenkin vielä ihan kesältä. Sainkin idean tulla taas esittelemään puhelimen muistiin tallentuneita otoksia lomalta. Osa löytyykin jo instagramista (@emmavaltonenn) ja osa on ollut snapchatissa (käykää lisäämässä emmavaltonen). Kuvia olisi vaikka kuinka paljon, mutta päätin nyt laittaa tänne vaan muutamia kesän kohokohdista.

summer1

SUMMER UP 2015!!! Jäähilejuomat oli ehdottomasti täydellisiä tuolle hikiselle viikonlopulle. Uskomatonta, kuinka juuri tuolle viikonlopulle osui niin hyvät säät, kun muulloin satoi vaan vettä. Pakollinen ekan päivän selfie leit kaulassa ofc. Toiseen päivään valmistautumassa hotellissa. Queen Minaj! Oli kyllä varmaan elämäni paras keikka. Kovasti tuntuu, että ensi kesänäkin on suuntana Lahti ja Summer up!

summer2

Olin myös kesällä kahdella rippileirillä isosena. Mahtavia ja kasvattavia kokemuksia olivat molemmat leirit. Iloisena ekan porukan konfirmaation jälkeen. Lähdössä Helsinkiin juhlimaan häitä. Oli kyllä todella ihanat häät ja mukavaa vaihtelua kirkossa vihkimisen sijaan.

summer3

Taas vaihteeksi Aleksanterissa lempparisalaatilla! Summerselfie. Mökkilaiffii. Mökillä parasta on kun saa nauttia rauhasta ja omasta uimarannasta. Vika lomapäivä vietettiinkin piknikin merkeissä. Oli kyllä todella mukavaa vaan istua ja nauttia pikku herkuista.

Tsemppiä uuteen viikkoon kaikille!

2 kommenttia :

 1. Mikä tuo ristiasetelma oli ja mitä virkaa se ajoi? Olen itsekkin ollut nyt pari vuotta isosena, ja tuo on kyllä hieno!:)

  http://chocolateye.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aina viimeisenä iltana tuollainen puinen risti, jonka sisälle saa jokainen viedä oman tuohuskynttilänsä ja kertoa samalla fiiliksiä menneestä leiristä. Munkin mielestä tuo on todella kaunis! :)

   Poista