SOCIAL MEDIA

torstai 20. elokuuta 2015

LAUREN RALPH LAUREN

bag1
bag2
bag3
bag4

Tässä muutamia details kuvia kaunokaisesta, joka saapui mulle pari päivää sitten postissa. Kyseessä on Lauren Ralph Lauren:in CRAWLEY laukku. Laukku on mustaa nahkaa oleva shopperi. Olen jo jonkin aikaa katsellut jonkun näköistä laadukasta nahkalaukkua. Koulujen alettua sitten törmäsin tähän. Tämä laukku on erittäin kaunis ja klassinen. Ihastuin siihen heti. Tiedän, että tällä on monen monta elinvuotta ja simppelin ulkomuotonsa takia se sopii asun kuin asun kaveriksi.
Olen myös aivan tämän laukun haltioissa, sillä onhan se ensimmäinen kunnon "merkkilaukku". Aion vaalia tätä kaunokaista todella hyvin, jotta se tulee kestämään elämässäni mahdollisimman kauan mukana!
Parempia kuvia saatte sitten asukuvien merkeissä. Nyt taidan kumminkin uppoutua läksyjen pariin, vaikka en haluaisikaan...

2 kommenttia :

 1. Täällä on kanssa yksi onnellinen Ralph Laurenin laukun omistaja! Se on kyllä tosin beige mutta tuokin on tosi upee <3 Oli ihan pakko kommentoida, haha. Ja hei tosi kiva tuo sun "profiilikuva" tossa oikeella blogissa :)

  http://sanninenblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vähän kiva kuulla! :-) Beige Ralph Lauren kuulostaa kyllä myös todella hyvältä. Ja kiitos paljon sulle <3

   Poista