SOCIAL MEDIA

lauantai 29. elokuuta 2015

A CREATIVE SATURDAY

idk2

Tältä on mun lauantai näyttänyt suurimmalta osalta. Innostuin pitkästä aikaa kaivamaan maalit laatikosta ja suunnittelemaan. Muotisuunnittelu kiinnostaa mua kovasti, ja haaveissa olisikin päästä joskus opiskelemaan sitä. Tänään päätin pitkästä aikaa harjoitella sitä oikein kunnolla. Onhan tuo ihanaa puuhaa. Tällaisia töherryksiä multa tällä kertaa syntyi. En yleensä tykkää laittaa mun töherryksiä minnekkään esille, koska noh suoraan sanottuna ne ei ole mitään maailman edustavampia. Tällä kertaa uskaltauduin kuitenkin julkaisemaan ne tänne blogiin..

idk
idk3

Olen myös tänään selaillut paljon muotilehtiä ja blogeja, hakien inspiraatiota syksypukeutumiseen. Ja sitä todellakin sain. Nyt on kyllä pää tyäynnä ideoita ja haluaisin vain shoppailemaan. Taidan kuitenkin vielä yrittää malttaa vähän aikaa, sillä kahden viikon päästä olisi Helsingin reissu edessä, niin ehkä säästän rahani sinne.
Tällaista mun tää päivä on enimmäkseen ollut. Tein tietysti myös läksyjä sekä kävin juoksemassa, mutta muuten ollut ihana hölläilypäivä. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä! 

P.S. Huomatkaa, että mua voi nykyään seurata bloglovin :issa ja blogipolussakin !!!

2 kommenttia :

  1. Toivottavasti haaveesi toteutuisi ja pääsisit joskus opiskelemaan muotisuunnittelua:) <3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista