SOCIAL MEDIA

torstai 30. heinäkuuta 2015

RIPPIJUHLAT

Moikka! Nyt mökiltä kotiuduttuani tulinkin tekemään postausta pikkuveljeni rippijuhlista. Tämän kuun alussa veljeni siis pääsi ripille. Meillä pidettiin juhlat kotona. Itse sainkin toimia valokuvaajana. Tässä olisikin muutama hassu kuva siltä päivältä.

rippijuhlat1

Tässä onkin kirkonpihalta potretti meistä sisaruksista. Enpä itse ainakaan huomaa meissä paljoa samaa näköä, hehe. :DD

rippijuhlat

Äitin tekemiä herkkuja, joita olikin moneen lähtöön. Sekä leipomosta tilattu kakku, joka oli aivan sairaan hyvää.
rippijuhlat4

rippijuhlat5

Mulla oli päällä Bershkasta ostettu maximekko, sekä Seppälän korkkarit, jotka eivät nyt kyllä kuvissa oikein näy. Niiden kanssa olin yhdistänyt kultaisen bodychainin ja Marc By Marc Jacobsin kelloni. Asu oli juuri sopiva säähän nähden. Hiukset kiharsin toiselle puolelle ja letitin sivuilta. Musta asu oli oikein toimiva!

Huomenna suuntaankin seuraavalle rippileirille. Tosin lauantaina menenkin käymään Helsingissä häissä. Loppu loma siis kuluu todella vauhdikkaissa merkeissä. Yritän ajastaa ainakin yhden postauksen sille ajalle, kun olen leireilemässä. Toivottavasti teilläkin on mukava loppu loma vielä tiedossa!

P.S. Oonko ainoa kenen flickr on tökkinyt lähes koko kesän?! Alkaa kyrsimään kun menee aina hermot postauksien tekemiseen kun flickrin kautta tulee jotain ongelmia. Toivottavasti tämä alkaisi taas pikkuhiljaa sujumaan paremmin...

4 kommenttia :

  1. Mulla olis mun blogissa sulle haaste! :)

    http://ainoek.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista
  2. Näytätte kyllä sun ripille päässeen veljen kanssa mun mielestä ihan samalta! :D Pienin sisarus ei ainakaan vielä näytä niin samalta, mutta te kaksi vanhempaa kyllä! :)

    VastaaPoista