SOCIAL MEDIA

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Räpsyttimet

Moikka moi! Niin kuin viime postauksessa jo kerroinkin, niin mun ripset on saanut uuden ilmeen. Kävin eilen ottamassa elämäni ensimmäiset ripsienpidennykset. Kyseisitä räpsyttimistä olen haaveillut jo ties kuinka kauan. Kesäloman alussa sitten päätinkin, että nyt mä ne hankin!

ripset9ripset2

Itse ripsien laitto kesti n. 2 tuntia eikä tuntunut missään. Vähän sen jälkeen kyllä silmät vuosi ja olivat punaiset, mutta se on aivan normaalia. Kun ensimmäisen kerran avasin silmäni ja sain peilin käteen olin ihan häkeltynyt: "wow ovatko nuo todella minun silmäni!?!". Ripsistä tuli juuri sellaiset, kuin halusinkin! Näyttävät, mutta suht luonnolliset eikä överit.

ripset7
ripset5ripset3

Ja onhan se pakko myöntää, että nämä ripset ovat kyllä todelliset arjenpelastajat. Varsinkin nyt, kun olen töissä saan nukkua vielä pidempää, kun ei tarvitse käyttää aikaa silmien meikkaamiseen. Voin myös lähteä ihan hyvin ilman meikkiä liikenteeseen ja silti näyttää laittautuneelta. Onhan se myös ihanaa, kun heti herätessään näyttää jo ihmiseltä, haha.

ripset4
ripset6

Oon jo nyt ihan rakastunut näihin ripsiin, vaikka ovat olleet vasta muutaman päivän. En kyllä aio luopua näistä pitkään aikaan. Jos jotain sitten kiinnostaa, niin voin kirjoitella myöhemmin kuinka nämä ovat kestäneet etc.

ripset

Tässä vielä kunnon lähikuva ripsistäni. Mulla on onneksi jo omasta takaa todella tuuheat ripset, jolloin pidennyksienkin kanssa lopputulos on hyvin tuuhea.

Nyt toivottelenkin kaikille hyvät yöt ja painun kohta itse pehkuihin, että jaksan vielä huomenna herätä aikaisin. Tällä viikolla tuskin pääsen enää postailemaan, koska en saa nettiä... Mutta palaillaan sitten ensiviikolla. Ihanaa juhannusta siis myös kaikille! Juhlikaa rauhallisesti ja varovasti!

4 kommenttia :