SOCIAL MEDIA

maanantai 11. toukokuuta 2015

Party outfits for summer x5

Moikka moi! Tulin tässä pikaisesti erätauolla esittelemään teille muutaman kollaasin. Innostuin taas yksi ilta värkkäilemään näitä kollaaseja polyvoressa. Lähdin rakentelemaan erilaisia juhla-asuja. Kesällä (ainakin mulla) on paljon erilaisia juhlia. On kevätjuhlia, yo-juhlia, rippijuhlia, häitä ja sitä sun tätä. Nyt esittelenkin teille, millaiset juhla-asut mua viehättää tällä hetkellä eniten.
Summer party 3

 
 

Oon ihan rakastunut midi mittaisiin hameisiin ja halusinkin koota yhden asun, johon sisältyy vaaleanpunainen midihame. Sen kaveriksi yhdistin pitsisen crop topin sekä valkoisen clutchin ja korkkarit. Hiuskoru tuo myös asuun omanlaista särmää.

Summer party


Viime kesänä käytin jo kovasti playsuit haalaria. Kollaaseja tehdessä tuli mieleen, että miksipä playsuit ei sopisi myös juhlavaatteeksi. Tämä kyseinen kukkayksilö käykin aivan mainiosti. Vaaleanpunaiset asusteet ja suuri lierihattu toimii tämän kanssa paremmin, kuin hyvin!

Summer party 5

 
Vaikka olenkin hullaantunut vaaleista väreistä, halusin myös tehdä värikkäämmän asun. Keltainen on aina niin pirteä ja toimiva. Halusinkin käyttää sitä korkokengissä ja laukussa, sekä vyössä. Mun mielestä toimii! Tämä asu on täydellinen erilaisiin kesän juhliin.

 
Summer party 2

Tässä asussa rakastan sen valkoista väriä ja noita kenkiä! Haluaisin ehdottomasti kesäksi hankkia tuollaiset kauniit kukalliset korkokengät. Punainen huulipuna viimeistelee kauniisti kokonaisuuden, eikä asu jää todellakaan tylsäksi. Ei ehkä toimi kesähäissä, mutta jossain muussa juhlassa kyllä!
 
 
Summer party 4


Kukkakuosi valkoisella pohjalla taitaakin olla mun lemppareita kesän juhlavaatteissa. Se vaan on niin raikas ja kesäinen! Toimii myös täydellisesti vartalonmyötäisessä mekossa. Nuden ja kultaisen väriset asusteet kaveriksi, niin ei voi muuta kuin ihastella. Rakastan noita aurinkolaseja niiden erikoisen muodon takia. Tämän pukisin ihan mihin juhlaan vaan päälle heti!
 
Tällaisia kollaaseja tänään. Mitäs tykkäsitte, löytyikö suosikkia? Itse en edes osaa valita suosikkiani, vaan tykkään kaikista niin paljon. Nyt jatkan kuitenkin pelin seuraamista ja Suomen kannustamista. Jännittävä viimeinen erä tulossa...

Lähetä kommentti