SOCIAL MEDIA

maanantai 25. toukokuuta 2015

Naisten kymppi 2015

Moikka moi! Tulin tällä kertaa kirjottelemaan tänne vähän erilaista postausta. Olin eilen kummini kanssa Helsingissä Naisten Kymppi -tapahtumassa. Oltiin siis 16 000 muun naisen kanssa juoksemassa 10 km:n lenkki. Tulin nyt lyhyesti kertomaan fiiliksiä siitä kuvien kera. Pahoittelen jo nyt kuvien huonoa laatua.. Ne on otettu kännykällä, mutta halusin ottaa edes jotain kuvia näytille, niin tässä nyt olisi pari.

PicMonkey Collage2

Juoksupaita! Ennen juoksua kierreltiin yhteistyöteltoilla ja valmistauduttiin tietty juoksuun. Päivänasun details :'D

PicMonkey Collage

Maaliin pääsyn jälkeen oli huikeat fiilikset! Matkan varrella oli paljon kannustusjoukkoja ja oli kyllä varmaan kivoin lenkki, jonka olen juossut. Tuntiin juostiin lenkki kummini kanssa. Saatiin ihanat ruokakassit ja salaatit jne. Ruokakassin sisältä paljastui vaikka ja mitä kivaa testailtavaa. Lopuksi meille vielä esiintyi ihana Kasmir ja Axl Smith! Vaikka välillä vähän ripotti niin oli kyllä huippu keikka.

Koko tapahtuma oli kokonaisuudessaan todella onnistunut ja älyttömän kiva! Suosittelen kyllä kaikille, jos vaan koskaan tulee mahdollisuus, niin osallistumaan. Nyt seuraavana voisinkin sitten tähdätä juoksemaan puolmaratonin, haha.
Tänään mulla olikin vapaa päivä onneksi! Huomenna ja ylihuomenna olisikin sitten ekan lukio vuoteni viimeiset kokeet, ainakin toivottavasti. Jotenkin outoa, että lauantaina alkaakin jo kesäloma. Tsemppiä kaikille viimeiseen viikkoon!

Lähetä kommentti