SOCIAL MEDIA

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Spring fashion

Moikka ihanat!   Tulin teille näistä ihanista säistä inspiroituneena esittelemään mun lempparit kevät/kesä trendeistä. Oon aivan innoissani näistä lämpimistä päivistä ja haluaisin vaan päästä jo pukemaan hameita, shortseja, mekkoja, ballerinoja etc. Jotenkin tuo kevät aurinko vaan antaa niin paljon lisää energiaa ja iloa. Nyt kumminkin asiaan!

spring17

Haha, nämä ovat housut jotka jakavat tällä hetkellä paaaljon mielipiteitä. Itseeni ne kuitenkin iskivät tänä keväänä ja olen ihan leveiden lahkeiden pauloissa... Niin farkuissa kun rennommissakin housuissa toimii! Olen jo viimeisen parin kuukauden aikana yrittänyt metsästää täydellistä paria leveä lahkeisia farkkuja, mutta mistään ei tunnu löytyvän. On se niin jännä, kuinka mieli voi muuttua sillä vuosi sitten vannoin etten koskaan enää tulisi käyttämään leveälahkeisia housuja, mutta tässä sitä ollaan... :-D

spring20

All white everything! Koko valkoinen asussa toimii kyllä. Ihanan freesi ja kaunis yhdistelmä, tietenkin kultaisilla yksityiskohdilla. Vielä kun on ruskettunutkin, niin näyttää niin hyvältä!

spring19

Body chain ja hiuskoru on myös sellaisia mikä iskee muhun tänä keväänä! Hiuskorulla varsinkin saa tehtyä asukokonaisuudesta hetkessä mielenkiintoisemman. Ja kultaisena nekin pitää tietenkin olla!

spring18

Jo viime kesänä mun silmää alkoi mielyttää midihameet/mekot. Nyt olenkin täysin rakastunut niihin. Super naisellisia, kauniita ja erilaisia. Ei ainakaan tarvitse pelätä vilauttelua tai muutenkaan nykiä hametta kokoajan alaspäin.  Lovelovelove!!

spring21

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on söpöt two-piece -setit. Jotenkin vaan niin helppoja, mutta kumminkin super tyylikkäitä!

Tässä olisi nyt  ne mun lempparit kevään ja kesän muodista. Odotan niin innolla kesälomaa ja muutenkin lämpimiä ilmoja, että pääsen pukemaan näitä ihanuuksia päälle. Nyt en taida enempää pölistä.. Toivottavasti tykkäsitte ja tsemppiä alkaneeseen viikkoon!

(kuvat: We heart it)

Lähetä kommentti