SOCIAL MEDIA

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Happy 1st birthday to my blog!

blogbirthday1
Tasan vuosi sitten siis kirjoitin ensimmäisen postaukseni tänne Bloggeriin. Tylsän illan kunniaksi päätin viimein perustaa blogin. Halusin perustaa blogin, joka toimii apuna mun tyylin luomiseen. En alkuaikoina koskaan osannut ajatella, että vielä vuoden päästäkin kirjoittaisin tätä, mutta tässä sitä ollaan. Tästä blogista on tullut todella tärkeä harrastus minulle. Saan ilmaista itseäni juuri niin kuin haluan.
Vanhoja postauksia selaillessa melkein nauratti. Olen kehittynyt todella paljon tämän blogin suhteen, niin kirjoittamisessa, valokuvaamisessa, kuin kuvattavana olemisessa. Kuitenkin suurin asia, missä oon kehittynyt tämän blogin ansiosta on tyylini. Siitä sekavasta, vähän kaikkea kokeilevasta tyylistäni on muokkautunut pikkuhiljaa mun näköinen. Tämän blogin pitäminen on auttanut paljon mun tyylin muokkaamisessa mieleiseksi ja tulee auttamaankin. Muoti on ollut aina mulle todella tärkeä ja sen ympärille halusin luodakin tämän blogin. Toivottavasti teille on huokunut tätä kautta inspiraatiota ja mun näkemystä muodista.
Haluan myös tietenkin kiittää teitä jokaista, jotka jaksatte lukea tätä mun pientä ja vaatimatonta blogia. Se merkkaa mulle tosi paljon, että jotkut tätä oikeesti lukee. Olen ollut ihan hämmästynyt kuinka paljon tätä oikeasti ihmiset lukevat (ei tietenkään mitään moniin blogeihin verrattuna, mutta mulle ne on suuria lukuja). Myös jokainen kommentti saa mulle aina hymyn huulille. Ette varmaan tajuakkaan, kuinka iloiseksi tulen jokaisesta kommentista. Ne inspiroi vaan jatkamaan tätä ja on ihanaa saada palautetta työstään. Kiitos ihanat! 
Nyt en kyllä enempää kirjoittele, kiva jos edes joku jaksoi lukea tuon. Olisi kiva vielä, jos viitsisitte kertoa, mitä olette tykänneet tästä mun blogista. Millaisista postauksista olette tykänneet? Entä millaisia postauksia haluaisitte lukea tulevaisuudessa? Laitelkaa vaan paljon postausideoita. Super ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia :

 1. Mä oon tykännyt sun muoti jutuista koska sulla on tosi kiva tyyli. Niitä vaan lisää ja asukuvia:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi kiva kuulla, että olet tykännyt niistä! Kiitos paljon niitä tulossa jatkossakin :-)

   Poista
 2. Tosi kivan oloinen blogi, liityin lukijaksi! :)

  http://linnealisa.blogspot.fi/

  VastaaPoista