SOCIAL MEDIA

lauantai 21. helmikuuta 2015

Saturday inspiration

springinspo1

Hei ihanaiset!  Olen pahoillani tästä hiljaisuudesta blogin puolella. Mulla on vaan ollut nyt paljon kaikenlaista, jolloin tämä blogi on valitettavasti jäänyt taka-alalle. Eilen mulla kumminkin alkoi loma ja huomenna onkin suunta Tahkoa ja Rauhanlahtea kohti. Otan sinne koneen ja kameran mukaan, joten toivon mukaan sieltä sitten seuraavaa postausta.
Nyt kumminkin ajattelin tulla postaamaan teille hiukan inspoa. Kokosin siis teille We Heart It:in kuvista kollaasin. Kevät alkaa pikkuhiljaa lähestyä ja se näkyy myös ostoslistassa ja kaupoissa. Itse olen hullaantunut varsinkin hempeistä väreistä, pitkistä takeista, lenkkareista, vaaleista hiuksista, hatuista ja midi mittaisista hameista. Olen myös vakavasti ruvennut harkitsemaan kuvissa näkyvän Cambridge Satchel Company:n laukun hankkimista. Tykkään sen käytännöllisyydestä ja klassisesta mallista. Onko teillä kellään kokemusta kyseisestä laukusta? Kertokaa ihmeessä jos on. Nyt ihanaa viikonloppua kaikille ja rentouttavaa lomaa teille, kellä se juuri alkoi!

5 kommenttia :

  1. ei vitsit kui kivoja kuvia oot keränny! varsinki toi eka lettikuva on super ihana, ei vitsi toi letin muhkeus ja väri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi on kyllä älyttömän ihana ♥ Tommoset hiukset ku sais...

      Poista
  2. Kiitos paljon! Käyn tsekkailemas sun blogia :-)

    VastaaPoista
  3. Vitsi löysin ihanan blogin nyt! :-) Upeita kuvia täällä, ja tykkään niin paljon näistä inspo postauksista :)

    Ihanaa sunnuntaita ♥
    http://emmppu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, kiitos hurjan paljon ihanasta kommentista! Ihana kuulla, että tykkäät :-) Ihanaa sunnuntaita sullekkin! ♥

      Poista