SOCIAL MEDIA

tiistai 20. tammikuuta 2015

Good things come to those who sweat

Moikka kaikki! Tulin nyt postailemaan "uudenvuoden lupauksestani". Haha I know, tätä vuotta on mennyt jo 20 päivää. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? Aluksi en kyllä edes ajatellut postata tästä, mutta miksipä ei. Päätin siis vuoden vaihtuessa, että aloitan myös terveellisemmän elämän. Päätin siis, että panostan terveelliseen ruokaan ja liikuntaan vielä paremmin kuin ennen. Harrastin monta vuotta ala-asteesta viime kevääseen asti aktiivisesti salibandya. Sitä kautta tuli aina liikuttua säännöllisesti. Viime keväänä jouduin kuitenkin lopettamaan säbän, koska en vaan saanut sitä enää mahtumaan aikatauluihini. Syksy menikin lukioon panostaessa, ja liikunta unohtui siinä ohella. Nyt kumminkin kyllästyin pelkkään makoiluun ja päätin ottaa itseäni niskasta kiinni.

collage

Olen aina rakastanut juoksemista ja käynytkin silloin tällöin lenkillä, innostuksesta riippuen. Nyt päätin kuitenkin, että rupean lenkkeilemään aktiivisesti. Olen myös aloittanut salilla käymisen, mikä on ihan hauskaa, kun ulkona on niin kylmä. Urheilu suorituksen jälkeen tulee kyllä aina niin hyvä fiilis, että se pelkästään motivoi lähtemään liikkumaan!
Olen myös ruvennut katsomaan mitä suuhuni pistän. Karkkilakonkin aloitin, eikä ole ainakaan vielä tuottanut vaikeuksia. Toisaalta tällaiselle hekkupyllylle olisi lähes mahdotonta jättää kokonaan herkuttelematta, haha. Mun mielestä on kuitenkin täysin suotavaa antaa itselleen silloin tällöin herkkuhetkiä.

collage1

Syy miksi innostuin tästä oli se fiilis. Se fiilis minkä saat hyvin nukutun yön jälkeen, kun olet urheillut ja syönyt hyvin. Muutenkin saan urheilusta lisää itsevarmuutta ja kyllähän se tekee ulkonäöllekin hyvää. Tähän asti olen ainakin pystynyt pitämään hyvin tavoitteistani kiinni. Nyt vain mietin, että kiinnostaako teitä täällä blogin puolella kuulla lisää treeni ja ruoka juttuja, vai jätänkö ne täältä pois? Ihanaa tiistai iltaa kaikille!

(kuvat: We heart it)

2 kommenttia :

  1. Tsemppii uuden elämäntavan kanssa ! ihanan inspiroivia kuvia :)
    http://fabuliciouscc.blogspot.fi

    VastaaPoista