SOCIAL MEDIA

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Winter Wonderland


IMG_8202

Collage1IMG_8213
IMG_81861
IMG_81841
IMG_8217IMG_8206
collage2

Hei vaan ihanaiset! Kuinkas teillä meni viikonloppu? Mulla meni ihanan rennoissa joulutunnelmissa. Leivoin ja koristelin pipareita, katsoin joululeffaa pikkuveljen kanssa, paketoin viimeisimpiä lahjoja, ulkoilin koirien kanssa ja nautin lumisesta säästä. Tänne tuli siis taas viikonlopun aikana lunta ihan reilusti ja nyt toivottavasti kestää myös jouluun asti.
Päädyttiinkin tänään pikkuveljeni kanssa taas kuvailemaan. Tykkäsin todella paljon tämän päivän asustani. Tuo neulemekko on mielestäni todella kaunis malliltaan ja ihanan värinen. Päällä se näyttää juuri sopivan tyttömäiseltä. Sen kanssa yhdistin pitkävartiset saapikkaat, jotka lämmittävät mukavasti jalkoja. Tykkäsin paljon näiden muodostamasta kokonaisuudesta koruilla maustettuna.
Nyt täytyy alkaa kuitenkin valmistautua huomiseen koulupäivään. Onneksi enää viikko koulua ja sitten alkaa loma! Enää 10 päivää jouluun!! Aika on mennyt aivan älyttömän nopeasti. Tuleva kouluviikkokin tulee menemään varmasti nopeasti ohi. Jaksamisia kaikille vielä viimeisiin päiviin ennen lomaa ja rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille!
P.s. Vaihdoin bannerin ajankohtaisemmaksi! Mitäs tykkäätte? Itse tykkään, vaikka totuttelemista taas vaatiikin... :-D

6 kommenttia :

 1. Joulutunnelmissa meni mullakin viikonloppu! :) mä kans leivoin pipareita :---3
  aivan ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tämä banneri, ihania kuvia :) Ja erityisen ihana on tuo koira ♥

  VastaaPoista
 3. Oih, ihana asu! Tuo neulemekko on älyupea <3

  VastaaPoista