SOCIAL MEDIA

perjantai 26. joulukuuta 2014

My Christmas

Moikka kaikki! Kuinkas teidän joulunne on sujunut? Mulla on sujunut oikein rennosti ja ihanasti. Jouluaaton ja -päivän vietimme perheeni kanssa kotona. Tänään kävimme sitten ukilla kylässä. Mun oli tarkoitus ottaa tänne paljon kuvia mun joulusta, mutta sitten se unohtui. Nautin niin kovasti joulun juhlinnasta, että kuvasaldo jäi nyt pieneksi. Tässä nyt kuitenkin muutamia kuvia.

IMG_8387
IMG_8357
IMG_8393 
IMG_8359IMG_8405

Mun joulu näyttää siis suurin piirtein tältä. Olin ollut ilmeisesti aika kiltti, koska toihan se pukki paljon lahjoja. Suklaata ja kaikkea muuta ruokaa on tullut mässättyä ihan liikaa, mutta toisaalta kerran vuodessahan se joulu vain on, vai mitä? ;-) Jouluaattona laitoin ruutupaidan, hameen ja ylipolven sukat. Tykkäsin kovasti asustani. Muuten olenkin vaan vietellyt päivät höllävaatteissa. Alimmaisessa kuvassa näkyykin uudet ihanat unihousuni, lämpöiset tossut ja uusi kirja, jota jo vähän aloitin. Kyllä joulu on niin ihanaa aikaa! Toivottavasti tekin olette viettäneet ihanaa joulua! xx

4 kommenttia :

 1. Tosi kiva blogi sulla ja hyviä kuvia! :) Mikä kamera toi on?

  http://kenzzblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:-) Se on ihan vaan Canonin eos 1100d

   Poista
 2. Sun jouluvietto näyttää ihanalta :) Samoissa merkeissä on mennyt omanikin, suklaata, rentoutumista ja pitkään nukkumista. Ihanaa, kun saa vain olla ja rentoutua!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä parasta! Kaikki stressi häviää kun voi vain rentoutua :-)

   Poista