SOCIAL MEDIA

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

DIY: joulupallot

 
joulupallot2

 
Moikka! Nyt olisi luvassa tämän blogin eka DIY-juttu. Rakastan tehdä joulukoristeita ja muita joulujuttuja itse. Tykkään nimittäin valkoisista, hopeisista ja kultaisista joulukoristeista. Silloin kun tekee itse, saa ainakin juuri sellaisia, kuin haluaakin. Ajattelin siis jakaa teidän kanssa joulupallojen ideoita, jos siellä sattuu olemaan muita käsitöiden ystäviä. Nämä pallot ovat tosi helppoja tehdä, joten kannattaa kokeilla, vaikka et olisi kovinkaan taitava käsiltäsi. En nyt mitään tarkkoja ohjeita laita, vaan saatte lyhyen sepustuksen.

Alin pallo on hyvin simppeli tehdä. Siinä on vaan liimattu styrox pallon ympärille lankaa. Sen jälkeen sen voi itse koristella miten haluaa.
Hopeinen glitteri pallo onkin viime viikonlopun tuotoksiani. Löysin laatikoita järjestellessä muutaman styrox pallon ja pussillisen paljetteja. Päätin siis tehdä kunnon discopallon kuusta koristamaan. Liimasin vaan pallon täyteen paljetteja, ei sen hankalampaa.

joulupallot3

Mun mielestä tämä virkattu joulupallo on kuitenkin kaunein. Näitä on todella nopea tehdä, joten ne ovatkin hyviä yhden illan projekteja. Netti on pullollaan näiden teko-ohjeita, joten en rupea sitä nyt tähän laittamaan. Joulupallojahan voi siis tehdä lähes millaisia. Vain mielikuvitus ja oma maku on rajana! Nyt vain pitäisi saada se joulukuusi sisälle, niin voisi koristella sen. Uskomatonta, että viikon päästä on jo jouluaatto! Enää kaksi koulupäivää jäljellä ennen lomaa! Ihanaa, olen niin loman tarpeessa, kun voi vaan olla... Ihanaa keskiviikko iltaa kaikille! Mitäs tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Teenkö jatkossakin silloin tällöin DIY-postauksia?

2 kommenttia :

  1. Mun sukulainen on tehnyt ton tapasia neulomalla, mut se kirjaili siihen sellasia poroja mitä on yleensä villapaidoissa tms :D vinkkinä vaan sulle, et jos sua kiinnostaa tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kuulostaapa kivalta! :-) Voisin hyvinkin testata joskus

      Poista