SOCIAL MEDIA

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Tomorrow is December!

Moikka ihanat! Tulin nyt kertomaan teille viikonloppu kuulumiseni muutaman kuvan kera. Olen vain rentoutunut viikonloppuna ja fiilistellyt joulua. Perjantaina kävin pyörähtämässä Bik bok:issa, jossa oli mahtavia Black Friday -alennuksia. Mukaani lähtikin uusi hame ja paita todella edullisella hinnalla. Ihana viikonloppu ollut siis. Toivottavasti teillä on ollut myös ihana viikonloppu!

IMG_7966
Kävin myös lauantaina shoppailemassa, mutta lähinnä vaan joululahjoja. Tykkään käydä ajoissa ostelemassa joululahjat, jotta säästyn turhilta ryysiksiltä ja stressiltä. Löysinkin ihania juttuja. Illalla sitten paketoin lahjoja. Lahjojen paketoiminen joulumusan taustalla soidessa on niin ihanaa. Teen myös itse paljon joululahjoja, koska itsetekemistä näkee sen panostuksen ja saaja tietää, että hänen eteensä on nähty vaivaa.

IMG_7972
Tein myös lauantai-iltana ensimmäistä kertaa jauheliha-taco salaattia. Siihen tuli siis salaattia, jauhelihaa, tacomaustetta, paprikaa, tomaattia, kurkkua ja maissilastuja. Siitä tuli todella hyvää ja menihän se koko kulhollinen kerralla meidän perheelle. Suosittelen kyllä, jos tekee mieli jotain hyvää, mutta suht terveellistä. Tekeminenkin on tosi helppoa!

IMG_7982
Tänään olin kavereiden kanssa ja fiilistelin ensimmäistä adventtia. Aika on mennyt niin nopeasti! Huomenna saakin avata ensimmäisen luukun joulukalenterista. Joulukuu on myös viimoinen kuukausi ennen, kuin vuosi taas vaihtuu. Huh, mihin tämä aika oikeasti katoaa? On myös ihana ajatella, että enää kolme viikkoa ja sitten alkaa joululoma ja saa levähtää. Lukio osaa olla toisinaan todella raskasta ja lepotauko on kyllä paikallaan. Mulla on myös paljon postausideoita ensi kuukaudelle, joten joulukuu tarkoittaa myös aktiivisuutta täällä blogin puolella! Super ihana joulukuu siis tulossa! Toivottavasti ootte yhtä innoissanne joulusta ja joulukuusta. Nyt rauhallista ensimmäistä adventti iltaa kaikille!

IMG_7988

Lähetä kommentti