SOCIAL MEDIA

torstai 6. marraskuuta 2014

Marc by Marc Jacobs

Tulin nyt esittelemään teille mun uuden rakkauden! Oon jo tosi kauan katellut uutta kelloa itselleni ja kun viime perjantaina vanha hajosi, sain täydellisen syyn ostaa uuden. Kyseistä merkin kelloja olin jo ihastellut todella kauan. Päätin tilata kultaisen ja aika klassisen mallisen kellon, jotta voisin käyttää sitä mahdollisimman kauan.
IMG_7804 IMG_7801 IMG_7811
Kyseessä on siis Marc by Marc Jacobsin Large Blade -kello. Oon aivan rakastunut tähän. Tää kaunokainen tulee näkymään mun ranteessa toosi paljon tästä eteen päin! Ihanaa torstai iltaa kaikille, jaksakaa vielä huominen! xx

2 kommenttia :

  1. Oi miten hieno! Marc Jacobsin kellot on kyllä niin upeita, raskispa itsekin ostaa! :) Mistä tuon tilasit muuten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mieki tykkään niistä toosi paljon:) Ja toi on tilattu shopbop:ista

      Poista