SOCIAL MEDIA

torstai 13. marraskuuta 2014

Fall in my iphone

Iloista torstaita kaikille! Mites teidän viikko on mennyt? Ite en voi sanoa muuta, kuin thank god huomen on perjantai! Huomenna onkin taas luvassa super hauska ilta.♥  Loppu viikonloppu meneekin sitten kokeita lukiessa...Nyt kumminkin siirsin kännykästä koneelle kuvia, ja aattelinkin että voisin tulla laittamaan näitä puhelin räpsyjä tännekin. Puhelimella tulee kyllä aina kuvattua niin paljon. Mutta nyt niihin kuviin, tässä on siis tämän syksyn aikana ottamia kuviani.

PicMonkey Collage
1. Yhden päivän shoppailuasu. Boyfriendit ja bleiseri2. Ananasta, namm... 3. Avokadopastasta tuli yksi mun lemppariruoka kesän aikana. Niiin hyvää! 4. Murun kanssa käytiin pitkästä aikaa vain kahdestaan kävelemässä.
PicMonkey Collage2
5. Sovittelin tosi kauan kyseistä neuletakkia ja pähkäilin ostaisinko. Päädyin jättämään sen kauppaan, ja kyllä se vähän harmittaa.. 6. Herkullinen aamiainen leirillä. 7. Quote, joka osui niin oikeaan ja ajankohtaiseen aikaan silmääni... Tämä quote on kyllä valitettavasti täysin totta. 8. Selfieeee.
PicMonkey Collage3
9. Tämä taas on aivan ihana quote. Antaa itsevarmuutta ja saa hymyn ainakin mulla huulille. 10. Kävin hyppytunnilla pyörähtämässä vähän kaupoilla. Perus koulupäivän ootd. 11. Luntaluntalunta!Oi kumpa tuo luminen näky tulisi takaisin. 12. Toinen muru väsähti pitkän lenkin jälkeen.

Mukavaa loppu torstaita kaikille ja hauskaa perjantaita!

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva blogi sulla, tykästyin tähän ulkoasuun! :)
    Puhelin postauksia on aina tosi kiva kattoo!

    http://findareasontosmileee.blogspot.com

    VastaaPoista