SOCIAL MEDIA

perjantai 21. marraskuuta 2014

Dear santa...

Heippa! En voi muuta sanoa, kun ihanaa että on perjantai! Mulla oli tänään historian koe, joka ei ihan ehkä mennyt niin hyvin kuin olin toivonut.. No, mutta läpi päästiin! Mulla on enää viron, matikan ja ruotsin koe jäljellä. Joten viikonloppukin kuluu aika paljolti kokeisiin lukiessa.. Nyt kumminkin sitä mun lupaamaa joululahja toiveiden esittelyä. Lahjoja on aina kiva saada, mutta mun mielestä ne ei todellakaan ole pääosassa. Lahjojen antaminen on vielä kivempaa, kuin saaminen. Ei ole varmaan mitään parempaa, kuin se kun näkee läheisen ilahtuneen ilmeen. Mulle tuotti aika paljon vaikeuksia tehdä tämä, koska rehellisesti sanottuna en edes ole ajatellut mitä haluaisin. Noh, mutta tässä olisi nyt kumminkin.

Dear santa...

 
 
1. Lahjakortti on mielestäni aina hyvä lahja. Esim. vaatekauppaan, koska silloin voin itse käydä ostamassa juuri sellaisen vaatteen mistä tykkään. Näin myös vältytään niiltä virhe ostoksilta.
 
2. Yökkäri on aina mun joka jouluisella toivelistalla. Joku söpö yökkäri on niin kiva lahja. Nyt haluaisin myös jotkut lämpimät ja suloiset tossut kotikäyttöön.
 
3. Karvaliivi/takki. Oon yrittäny jo niin kauan etsiä täydellistä yksilöä, mutta mistään ei löydy täydellistä hinnan ja ulkonäön suhteen (kröhöm, miten niin vaativa maku?). Joten ehkä se joulupukki voisi löytää jostain täydellisen, tai sitten ei.. :D
 
4. Sisustusjuttuja toivon myös. Oon innostunu sisustelemaan mun huonetta ja erinäköisiä sisustusjuttuja sieltä vielä puuttuisi. Ja no, kynttilöitä ei vain voi olla liikaa!
 
5. Kynsilakkoja on aina kiva saada, koska tykkään laittaa mun kynsiä. Oon tässä jo jonkin aikaa miettinyt, että pitäisikö ostaa uv-uunit ja muut, ja alkaa tekemään geelikynsiä. Houkutus olisi suuri, mutta saa nyt nähdä kuinka käy.
 
6. Koruja on aina kiva saada. Ne ovat niin nättejä ja koruja on helppo löytää, jotka sopivat mun makuun.
 
Siinä nyt muutamia toiveita. Musta on kumminkin kaikista hauskinta yllättyä lahjojen sisällöstä, eikä sellain että tiedän kaiken mitä saan. Mites te, oletteko tehneet lahjalistat ja löytyykö teiltä samoja toiveita, kun mulla? Nyt kumminkin hyvää viikonloppua kaikille, palaillaan myöhemmin!

4 kommenttia :

 1. sulla on tosi kiva blogi! :-)

  lahjakortteja ja sisustusjuttuja minäkin haluan, yökkäreitäkin mahtuu kaappiin aina yksi lisää!
  päälläni on tälläkin hetkellä musta karvatakki, ne on niin ihania! ♥

  www.vievies.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! :) Yökkäreitä ei kyllä koskaan voi olla liikaa. Kuulostaa ihanalta olisi kiva bongata itsekin jostain sellainen! ♥

   Poista
 2. Ihania toiveita. Toivoisin itse melko samoja juttuja :) Yökkärit kyllä kuuluu saada joka joulu, haha! Tossa sun ''profiili'' kuvassa on ihan täydellinen asuyhdistelmä. Alkaa kaipaa kesää! Eihän noita nyt enää saa mistään, mut voisitko kertoo mistä ne vaatteet on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :-) Yökkäri on kyllä sellainen pakko saada lahja:D Oii kiitos, kyllä sitä kesää on hiukan ikävä... Toppi on Forever 21, shortsit on Primarkista ja kengät Seppälästä :)

   Poista