SOCIAL MEDIA

tiistai 25. marraskuuta 2014

10 things what I love about christmas

Eli nyt olisi vähän erilaisen postauksen aika! Niin kuin teille on varmaan tullut selväksi, niin rakastan joulua ja sitä voikin sanoa yhdeksi vuoden kohokohdiksi. Nyt siis ajattelin valaista teitä ja luetella 10 asiaa, mikä tekee miun mielestä joulusta niin ihana. Toivottavasti tykkäätte tällaisesta hiukan erilaisesta postauksesta.

PicMonkey Collage2
♥  LOMA! Se nyt on ainakin se juttu, mikä tekee joulusta ihanan. Ei kiire yhtään minnekään, eikä tarvitse stressata mistään koulujutuista. Hyvämieli taattu!

YHDESSÄOLO! Nykyään kaikkien koulukiireiden, harrastusten, töiden ja kavereiden takia harvemmin ehtii viettää laatuaikaa koko perheen kesken. Jouluna kuitenkin tulee vietettyä pyhät perheen ja sukulaisten kanssa. Sitä huomaa aina, kuinka mukavaa voikaan olla perheen kesken. On ihanaa tehdä kaikkea perheen kanssa, ihan niin kuin silloin pienenä lapsena.

RUOKA! Ahh, onko mitään parempaa kuin jouluateria? Olen kova jouluherkkujen ystävä. Piparit, joulutortut, glögit ja riisipuurot uppoavat kyllä. Jouluna tulee kyllä herkuteltua niin paljon, että huhhuh.. Mutta kai se kerran vuodessa sallitaan. ;-)
PicMonkey Collage3
JOULUVALOT! Ne tuovat ihanaa lämmintä fiilistä pimeisiin talvi-iltoihin. On ihanaa laittaa vaan jouluvalot päälle ja fiilistellä joulua. Miusta on myös ihana kävellä ulkona, kun näkee toinen toistaan kauniimpia jouluvaloja ja täällä keskustassa on kunnon jouluvalot kaduilla.

TUOKSUT! Piparien, hyasinttien, tuoksukynttilöiden ja joulukuusen tuoksu ovat jotain niin ihania. Aina kun joulukuusi tuodaan sisälle, istun vaan sen vieressä ja tuoksuttelen sen jouluista tuoksua.

LAHJAT! Enkä nyt tällä tarkoita lahjojen saamista. Vaan niiden ostamista ja antamista. On ihana kierrellä kaupoilla ja etsiä lahjoja. Parasta on kuitenkin se, kun tietää että on löytänyt jollekin mieluisan lahjan ja kun näet hänen kasvoiltaan ilahtuneen ilmeen. Lahjojen paketoiminen iltaisin kynttilöiden ja jouluvalojen keskellä on niin ihanaa.

JOULULAULUT! Hehe, mie en koskaan kyllästy joululaulujen kuunteluun ja niitten lauleskeluun. Ne on vaan niin kauniita ja niistä tulee hyvä mieli.
PicMonkey Collage
MUISTOT! Mulla nousee ainakin joka joulu lapsuuden joulujen muistot mieleen. Mikäpä sen ihanampaa kun lapsen usko jouluntaikaan. Voi kumpa sen lapsuuden jouluaaton jännityksen ja kihelmöinnin mahassa saisi takaisin. Toisaalta nykyään sitä osaa joulussa arvostaa paljon enemmän asioita, kuin pienenä, kun odotettiin joulupukkia koko päivä malttamattomina. :')

JOULUKALENTERI! Mitä olisikaan joulu ilman joulukalenteria? Ei niin mitään, ainakaan mun mielestä. Se kruunaa sen joulun odotuksen!

JOULUMIELI! Viimeisenä haluan mainita sen kaikista tärkeimmän. Nimittäin joulumieli on se, jota ilman joulu ei tuntuisi miltään. Joulumielihän mulla ainakin syntyy noista edellä mainituista jutuista. On ihana viettää joulu, kun on todella rauhallinen ja lämmin fiilis. Yleensä saatan murehtia todella pienistäkin jutuista liikaa, mutta joulun tullessa ne unohtuvat.

Tätä listaa olisi voinut jatkaa, vaikka kuinka pitkäksi, mutta siinä nyt 10 asiaa. Nyt mun tytyykin mennä lukemaan ruotsia, koska huomenna on vielä ruotsin koe ja sitten onkin koeviikko purkissa (Jeeeee, finally!).  Mitäs tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Ihanaa joulun odotusta kaikille!

8 kommenttia :

 1. Täällä ilmottautuu kans yks christmaslover :3

  http://haiddi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, tykkäsin tosi paljon! :3 mäki rakastan jouluaaaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana, että tykkäsit! Joulu on kyllä ihan paras♥

   Poista
 3. Ihana postaus! Oon niin innoissani joulusta, että on niin kiva lukee tämmösiä teemaan sopivia postauksia! :-D

  VastaaPoista
 4. Voi kun kiva kuulla, että tästä postauksesta on tykätty! :-) Itsekkin tykkään lukea jouluaiheisia postauksia

  VastaaPoista
 5. ääks mullakin tarttu vasta tänään toi jouluinnostus ihan kunnolla! Eniten ootan tänä jouluna, että pääsen askartelee ite kavereille lahjoja ja sitten tietty antamaan ne♥ ja no jouluruoka nyt on aina lähellä sydäntä:D Kiva postas tää muutenkin!

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  VastaaPoista