SOCIAL MEDIA

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

You will never find timefor anything - if you want time, you must make it

 
 
 
 Oikeesti haluisko joku kertoo mulle miten aika menee näin nopee? Vastahan kesäloma loppu ja aloitin lukion ja nyt rupeaa koeviikko jo painamaa päälle. Mun aika menee siihen, et teen läksyjä. Nytkin mulla on rehellisesti sanottuna kulunut koko viikonloppu siihen, et oon paininut läksyjen kanssa ja kirjottanut esseistä ja tekstitaidon vastaustekstiä. Ainut mun kunnon rentoutumishetki näkyykin ihan viimeisessä kuvassa. Illat oon sentään pyhittänyt lepäämiselle ja kavereille. Toisaalta kun oot koko päivän opiskellut, niin on ihana illalla kömpiä sänkyyn hyvän sarjan kanssa. Rakastan kyllä muutenkin kovin syysiltoja. Musta on ihanaa kävellä koirien kanssa tuolla pihalla iltaisin, kun on jo hämärää ja sitten tulla kotiin nauttimaan jotain lämmintä. Tää ajan kuluminen vaa huolestuttaa mua. Oikeesti, viikot vierii niin kovaa vauhtia, että kohta on taas jo joulu! Nohh, ei kai tässä voi kun toivotella mukavaa ensi viikkoa taas..

2 kommenttia :

  1. Aika tuntuu kyllä menevän ihan älyttömän nopeasti:/ Tuntuu kuin vasta olisi alkanut kesä ja pian on jo joulu:/

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista